Konu: Fernando Colosimo  (Okunma sayısı 153 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.01.2021 21:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Fernando Colosimo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lebron Phillips, Anna Warden.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Noob DM, Güvenli bölge ihlali, fear Rp (Tek kişiyken, 2 kişiye saldırıyor ve IC olarak kendinden kaslı birine) ve gereksiz/nedensiz Agresif RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Lebron isimli arkadaş ile ticaret yapıyorduk ama, Fernando isimli arkadaş iki de bir çevremizde dolaşıp rahatsız ediyordu en sonda " Şşş Sana Diyorum Sağır " diyince hakarete dayanamayıp ben de karşılık verdim. Ama Doğu sahili iskelesi GB olduğundan saldırmadım. (Bir ara cezalandırılmıştım saldırıda bulunduğum için) Hazır emote çakıp birden Lebron ile bana saldırmaya başladı, üstelik Lebron o arkadaşa en ufak kusurda bulunmamasına rağmen ilk onu düşürdü ben GBİ yapmayayım diye kendimi bile savunmadım. Sonrasında yaralı rolü yapıyorduk, kız arkadaşımın arabasına atlayıp hastaneye gidicektik arabayı tekmelemeye başladı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşım nereden bu kin, öfke, sinir ve agresiflik? Ona anlam veremedim ben kendi halimde takılan sivil biriyim ikide bir zencilerin brawl rol sergilemesinden bıktım. Caydırıcı bir ceza verilirse şahıs bu sunucunun Hard roleplay olduğunu hatırlar diye düşünüyorum.

« Son Düzenleme: 14.01.2021 22:49 Scaletta »

#1 - 14.01.2021 22:22
@HaloDayo konuyla ilgili savunmanız/fikirleriniz bekleniyor.

#2 - 14.01.2021 22:34
Fernando Colosimo Olarak Savunmam : Sunucuya Yeni Başladım Dolaysıyla Gb neresi Bilmiyorum Rol dersi verende olmadı açıkçası Birazda Rol bilgim var ben oranın Gb olduğunu Bilmiyordum Arkadaşlar siyah torba filan diyince uyuşturucu sandım ve direk lafa girdim beni takmadılar bende sinirlendim şş sağırmısın dedim arkadaşda bana seni çok pis döverim dedi bende döverim diyince emotemi verip dövdüm sonra Gb olduğunu anlayında özür filan diledim İl-legal rol sergilememk için.

Savunmam Bitmiştir İyi Günler.

#3 - 14.01.2021 22:38
Sana git dediğimiz de neden beklediğine dair bir savunma suna bilir misin? Bi de iki-üç hakaret yüzünden 2 kişiye bir den dalınmaz heleki IC olarak senden kaslı birine. Fear RP ihlali olduğunu düşünüyorum ve şikayetçi olduğum ihlallerin arasına ekliyorum..

#4 - 15.01.2021 19:44
Merhaba, kişiyi rol desteği programımıza dahil edeceğiz, cezai işlemi uygulanacak. İyi roller&forumlar dilerim.