Konu: Quincy Wudsoon God mode  (Okunma sayısı 500 defa)

#10 - 17.01.2021 15:22
Koşerken bir kere vurdun. Bir de kavgada Cresh düşüyor. God olsa düşmezdi.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=96751.msg346829#msg346829

Spoiler: GösterGizle

#11 - 17.01.2021 15:32
. Araba çarptığında yerde yine haraket ediyorum görüyorsan, pingimden veya piinginden kaynakli bir durum. Ben evin oradayken sendr köşenin orada gözüküyorum sanırım. Az önce rapor atıp  adminle modlarimdan kaynakli oldugundan şüphelendim, adminle kontrol ettik ve sıkıntı olmadı. Yetkili kararı diyorum.

]
« Son Düzenleme: 17.01.2021 15:44 Punchofstreets »

#12 - 17.01.2021 19:14
Tamam samp bugu karşılıklı atışmada olur zaten, orada üç kişiyiz biri arkandan biri yanndan bende önden vuruyorum düşmüyorsun araba çarpıyor düşmüyorsun. Haklı olabilirsin anlık ping çıkmışta olabilir. Yetkili kararına bırakıyorum, ben şüphelendiğim için açtım. Çünkü bir çok kişi bu konudan rahatsız.

#13 - 17.01.2021 19:16
hatalı
« Son Düzenleme: 17.01.2021 19:18 Ey3s »

#14 - 19.01.2021 01:19
Tamam samp bugu karşılıklı atışmada olur zaten, orada üç kişiyiz biri arkandan biri yanndan bende önden vuruyorum düşmüyorsun araba çarpıyor düşmüyorsun. Haklı olabilirsin anlık ping çıkmışta olabilir. Yetkili kararına bırakıyorum, ben şüphelendiğim için açtım. Çünkü bir çok kişi bu konudan rahatsız.
Sadece arkadan vuruyorsun, başkası vurmuyor. Oradada can barım 6ydı ondan olmuş olabilir. GOD olsam canım düşmezdi. GOD modenin sürekli açılıp veya birşeyle açilip kapanabilecek birşey olduğunu sanmıyorum daha önce hiç kullanmadım.

#15 - 19.01.2021 21:22
Sadece arkadan vuruyorsun, başkası vurmuyor. Oradada can barım 6ydı ondan olmuş olabilir. GOD olsam canım düşmezdi. GOD modenin sürekli açılıp veya birşeyle açilip kapanabilecek birşey olduğunu sanmıyorum daha önce hiç kullanmadım.

Selam, can barın 6ymış. Benim kas gücüm 8 o canla sana koşarken vurduğumda direk ölmen lazım kendi ağzınla bile itiraf etmişsin gibi. Yetkili kararı.

#16 - 19.01.2021 21:33
başka birşey yazılmıyor, sonuçlanabilir.

Selam, can barın 6ymış. Benim kas gücüm 8 o canla sana koşarken vurduğumda direk ölmen lazım kendi ağzınla bile itiraf etmişsin gibi. Yetkili kararı.

#17 - 22.01.2021 20:09
Merhaba, videoları detaylıca inceledim.

Bu videoda yine arkadaşı yumrukluyoruz koşarken ( Samp bugu karşılıklı dövüşmede olur burada sen kaçarken sana vuruyorum yine düşmüyorsun.) ardından araba çarpıyor arkadaş yine düşmüyor yere.

Buradaki olayı tek örnekle açıklamak istiyorum. Lag PIT denen olayla. SAMP platformunda PIT atmış arkadaşlar bilir ki karşıdakini etkisiz hale getirmek için en az iki araba önden, sanki araba oradaymış gibi hamle yapılır ki, kovalanan araç hasar yesin, darbe ona da işlesin. Burada da iki client arasındaki fark yüzünden böyle bir durum oluşmuş.

Şikayet edilen tarafın bu tarz rollere girmeden önce internet bağlantısını ve oyununu düzeltmesini, FPS artışına zorlamasını tavsiye ediyorum. Aksi taktirde bu tarz sorunlarla sık karşılaşır ve kötü bağlantıyı suistimal etmekten herhangi bir ceza alabilir.