Konu: [13.01.2021 - Carl_Eagle] NON-RP - Rol esnasında /q  (Okunma sayısı 193 defa)

#0 - 13.01.2021 00:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Carl_Eagle @GhettoJamaika

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Matthew_Harris @carlos
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.01.2021 - [22:42 - 22:47]

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.
2-) NON-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İlk olarak kişiye beanbag ile müdahale edildi ve araca alındı, araca alındığında bağlantısını kopardı ve üç dakika falan oyuna girmedi. Oyuna girdiğinde otomatik olarak aracın üstünde doğdu ve koşmaya başladı, aracına binerken bir daha beanbag ile ateş ettim fakat hiçbir şey yapmadı. Tekrar aracına bindi ve hiçbir şey yokmuş gibi bölgeden uzaklaştı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İyi forumlar.

#1 - 13.01.2021 03:49
@GhettoJamaika savunma bekleniyor.

#2 - 13.01.2021 09:52
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 13.01.2021 10:41
Crash yedim oyunda girdiğim an direk girdim zaten oyuna girdiğimde kimseyi görememiştim bende aracıma gitmeye karar verdim aracıma doğru koştum, göremediğim için.

#4 - 13.01.2021 14:27
Crash yedim oyunda girdiğim an direk girdim zaten oyuna girdiğimde kimseyi görememiştim bende aracıma gitmeye karar verdim aracıma doğru koştum, göremediğim için.

İyi forumlar, son yazım olacak.

SS'de görüldüğü üzere arabanın konumu ile sizin son olduğunuz konum arasında en az üç yüz metre mesafe var. Siz oyuna girer girmez koşmaya bşaladınız ve ben arkanızdan tekrar ateş ettim. Araç içerisine bindiğiniz için yerin altına girdiniz ve beanbag etkisi kalktığında tekrar araca binip gittiniz. Sadece oyun olduğunu unutmayalım, yönetimi de kandırmaya çalışmayalım lütfen. Keyifli roller.

#5 - 13.01.2021 18:30
Herhangi bir kandırma olayı yok oyuna girdiğimde kimseyi göremedim o an bende IC Olarak kaçmaya başladım, IC Bir durum polisler bu gün beni gördü tutuklayıp hapise attılar ve /Q açmadım o an crash yemiştim sizle roldeyken girdiğimde kimse yoktu IC İsmini de hatırlamıyordum.
IC Jaile girdim bu olay için herhangi bir kural ihlali göremiyorum.
Tutuklandığıma dair kanıt; https://hizliresim.com/esMsgU

#6 - 13.01.2021 18:36
3.ss'de Görüldüğü gibi Chat'te gözükmekte Carl Eagle Adlı kişinin bağlantısı koptu diyor ancak Crash yedim ardından 5 dakika geçmeden oyuna giridm hemen rolde /q çekmedim kendi isteğiyle cıkış yaptı yazardı diğer türlü savunmam bu kadardı.

#7 - 15.01.2021 19:29
Carl_Eagle NonRP ihlalinden ve rolde /q attığı için cezalandırılacak.
« Son Düzenleme: 15.01.2021 19:32 kaostan besleniyorum »