Konu: Martino Pavese, DM  (Okunma sayısı 216 defa)

#0 - 13.01.2021 11:22
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Martiono Pavese, @Ey3s 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tiane Mcwall 

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.01.2021 / 11:00

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyuna girdim, mahallede köşeye ilerlerken bu arkadaş durduk yere karakterime küfür etti, peşinden gidip kim olduğunu ve neden küfür ettiğini soracaktım ki arkadaş bir anda saldırmaya başladı. Arkadaşla daha önce yaptığım bir rol yok, karakterini ilk defa görüyorum.  Bu tarz roller açıkçası canımı sıkıyor ve ben yapılan rollerden zevk alamıyorum. Arkadaştan şikayetçiyim. 
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

#1 - 13.01.2021 11:25
Şahitliğimi onaylıyorum.
Spoiler: GösterGizle

#2 - 13.01.2021 11:53
Selam, arkadaşlar dün bize durduk yere saldırdı aramızda IC bir kavga var. Neden DM yazdın başlığa anlamadım, dün bize saldırıp düşürdüğünüz için bugün gelip karşılık veriyorum seni tek yakalayınca çünkü dün kalabalıktsınız ortada bir DM olduğunu sanmıyorum buda dün bize saldırdığınızın ssleri ve o sslerin hepsinde sen varsın. Oyun içi kanıtlar.

https://hizliresim.com/KVjyJI
https://hizliresim.com/pevNrN
https://hizliresim.com/kkdFOj

#3 - 13.01.2021 11:57
Dün yaşanan olayda kimseye saldırmadım, zaten ben konuşmaya çağırırken çete üyelerinin attığı yumruklar beni de düşürdü. Eğer dün yaşanan olayda saldırdığıma dair bir kanıtın var ise kanıtını buraya atabilirsin. ayrıca tek yakaladım yazmışsın mahallede bana küfür ettiğin bölgede 4 adet arkadaşım vardı. Tek başına 5-6 zencinin arasına girip küfür etmen de ayrı bir saçmalık.
« Son Düzenleme: 13.01.2021 11:59 girisimcizenci »

#4 - 13.01.2021 12:00
Dün yaşanan olayda kimseye saldırmadım, zaten ben konuşmaya çağırırken çete üyelerinin attığı yumruklar beni de düşürdü, ayrıca tek yakaladım yazmışsın mahallede bana küfür ettiğin bölgede 4 adet arkadaşım vardı. Tek başına 5-6 zencinin arasına girip küfür etmen de ayrı bir saçmalık.

Yalnız videoda görüldüğü gibi kalabalık bir yerde saldırmıyorum sana, olay arkada tenha biryerde geçiyor. Sadece sen ve ben varız.  Ekran görüntülerinde bize saldırdığınız gözüküyor zaten.

#5 - 15.01.2021 17:06
Yönetici kararı.

#6 - 15.01.2021 17:31
@Lynx olayda yoksun bile sadece chatlog atıp kanıt demişsin.

Arkadaşlar ile birliğimizin arasında IC kavga olduğunu gösteren bir kanıt daha, videoda bize saldırıyorlar yine. Yukarıda attığım ekran görüntülerindede şikayet açan arkadaşın saldırdığını görebilirsiniz, aramızda IC bir kavga bulunmakta. Bende şahısı görünce laf dalaşına giriyorum ardından brawl rolü başlıyor. Daha önceden bir rol yapmışlığım yok demeside güzelmiş, yetkili kandırmaya çalışıyor. İstenirse şahısın bize saldırdığı başka ekran görüntüleride var atabilirim, bunların yeterli olacağını düşünüyorum.

&t=6s

#7 - 15.01.2021 17:45
SS olarak, kantımı atacağım.

#8 - 15.01.2021 17:47
@Lynx olayda yoksun bile sadece chatlog atıp kanıt demişsin.

Dostum, tam o anda Keyshawn Clifton ile rolde idim, sizin kavganızı gördüm.

#9 - 15.01.2021 18:55
Direkt olarak gelip kavga çıkarmak, rol zevkini pek kaçıran bir durum. Gerekli incelemeleri yaptık ve bu konuyu NON RP kapsamında değerlendireceğiz, K&A.