Konu: Gaveli_Clay MG OOC Bilgiyi IC ye taşımak.  (Okunma sayısı 233 defa)

#0 - 12.01.2021 11:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gaveli_Clay(Forum hesabını bilmiyorum.) N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Olay anında iki kişi şikayet edilen şahısın arkadaşı vardı. İsimlerini bilemiyorum. N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:12/01/2021 Saat= 10:47 N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:OOC Bilgiyi IC ye taşımak. /do Kanalı üzerinden alakasız ve dalga geçici unsur kullanmak. IC bir sebebi olmadan vurduğu için Noob-DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Öncelikle ben aracım ile dolaşırken Richman bölgesinde bir Sentinel marka araç buldum. Motoru açıktı, ben emotelerim ile araca bindim ve IC hırsızlık rolünü gerçekleştirdim. Daha sonra tahminim öyle ki arkadaşlar gps üzerinden aracı takip ederek beni bulmuşlar. Aramızda kovalamaca oldu ve ben izimi kaybettirdim. Kaybettirdikten sonra aracı IC olarak gateli mekana çektim ve bıraktım. Daha sonra tekrar mekana geldiğimde araç sahibi ve yanında ki iki kişi oradalardı. Bende IC olarak rolümü yaparak olayın farkında değilmişim gibi rol yaptım. Çünkü IC olarak beni görmeleri imkansızdı. Hızlı gifen bir araçta işte bu diye kesin tahmin edemezler. Daha sonra SS lerde gözüktüğü üzere Gaveli_Clay adlı arkadaş /do Kanalı üzerinden IC öğrenmesi bir bilgiyi OOC sorarak ilk hatasını yaptı. Bende /do Kanalı üzerinden IC öğrenmesi gerektiğini söylediğimde, /do kanalı üzerinden Aracı hayaletler mi kullandı? gibi emote kurallarına aykırı bir uslub ile karşılık vererek bana saldırdı. SS te bile gözükmediğini kendisi söylüyor. Bu durumda şahısa tamamen OOC bilgileri ile bana karşı rol gerçekleştirmiştir. N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/Akn7pA
https://hizliresim.com/ib12qy
N/A

Ek açıklamalar(varsa):Arkadaşın, Noob-DM Meta Gaming ve Emote Uslubundan işleme tabii tutulmasını talep ediyorum. Vice Roleplay Yetkili kadrosunun bu konuda adaletli davranacağına canı gönülden inanıyorum. N/A

#1 - 12.01.2021 11:27
Konuyla bir alakam yok ancak belirtmeden geçemeyeceğim: /do kanalı OOC değildir. =]

#2 - 12.01.2021 11:33
/do Aracı Blade'mi çaldı? Bu IC bir soru mu? Ben burada ki OOC durumdan bahsettim.
Onun harici olarak bir çok durumda /do kanalı OOC bilgi vermek içindir.

#3 - 12.01.2021 11:48
/do Aracı Blade'mi çaldı? Bu IC bir soru mu? Ben burada ki OOC durumdan bahsettim.
Onun harici olarak bir çok durumda /do kanalı OOC bilgi vermek içindir.
Pekala, siz öyle diyorsanız öyle olsun =]
Konu dışına çıkmamak için başka yorum yapmayacağım, iyi roller&forumlar dilerim.

#4 - 12.01.2021 15:29
Merhabalar savunmamı yapıcağım; arkadaşımın arabası çalındığında 2 araba gps üzerinden onu takip etmeye başladık ve önüne kırdık. Adamın isimini gördüm ama çok dikkat etmedim. O sırada arkadaşlarla Vice Squad'da konuşuyorduk onlara sordum onlar da hatırlamıyordu bana sordular.
adamın önüne kırdığımın ss i yok artık bu sunucuda video kaydı ile gezmek istemiyorumki sistemim'de iyi değil. Do üzerinden sordum çünkü adamın yüzünü falan gördük sadece isimine çok dikkat etmedik o da sonradan aklımıza geldi.

Bu SS aracı takip ettiğimize dair ss, isimi gözükmüyor.

"do" üzerinden "-" "+" verebilirdi, dövdüğüm için biraz kızmış sanırsam.
Çoğunluk olarak fazlayız, adamın bana dediği "mekanıma girdiğin için seni vurabilirim" dediği için ve sarkıntılık yaptığı için uyarı amacıyla vurdum. Zaten tek attım

#5 - 12.01.2021 17:01
OOC Dahi bilmediği bir olayı /do kanalı üzerinden sorarak öğrenmeye çalışması garibime gitti. Mekanıma girdiğin için seni vurabilirim konsunuda demem IC karakterimin sokak ağzı yapmasıdır.

#6 - 12.01.2021 17:05
Ek aradaşımın attığı SS lerde herhangi bir kural ihlali yaptığım görülmemekte. Savunması tamamen yersiz ve boşluk doldurma amaçlıdır. Tamamı ile OOC bir şekilde rolü şekillendiremediği için kural ihlali yapmıştır.

#7 - 13.01.2021 04:19
Bir problem yok, kovalamaca süresince sizi görmüş olmaları olası bir durum. Fakat /do kullanımı hatalı, oradan bir cezai işlem görecek.