Öncelikle selam, olayın tamamını doğru haliyle anlatmaya başlıyorum;
Lucho, Guillermo, Cespedes karakterleri ile hood bölgemizde buluşup bir araca atladık, binco'ya gidip Guillermo'nun aksesuarlarını satın almasını bekliyorduk. O sırada orada bulunan Roach Sylwia karakteri başkalarına agresif rol sergiliyordu. Bu sırada garibime gittiği için ''O ne ammmmına koyayım?'' gibi bir kelime kullandım. Agresif role girmiyor, ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Bir anda dönüp; ''Sizde mi üzümsünüz?'' dedi, liderimiz Lucho ise ne üzümü dedi. Arkadaşımız sanırım hoodunda olduğu için kedini bayağı yükseklerde gördüğü için bizimle dalga geçti, Lucho ne diyorsun sen diyince istediğimi gibi bir tepki verdi. Haliyle liderimiz sinirlendi ve ona küfür etti. Buraya kadar bir sorun yok. Buradan sonra başlıyor.
Gel gelelim arkadaşın buradan sonraki tepkilerine. ''Sikimi yala önce.'' Lucho: Ne diyorsun sen? Arkadaşımız direk /do'dan ''onaylı hood fear rp zorunlu'' gibi bir emote attı. Küfür edince aracımızdan indik, ona ilerledik. Onu çevreledik, Fear RP yapmasını sağlamaya çalıştık. Biz küfürsüz konuşmaya devam ettik, hiçbir şey yapmadan aracımıza dönerken ''siktir git hadi'' gibi bir kelime kullandı. Karakterim R20'nin gözüne girmeye çalışan bir karakter, fırsattan istifate gidip emote ile ona bir tekme attım, aracıma koşup ''kaçır bizi zenci'' dedim. O sırada R20 (aracı süren kişi) bugdan dolayı relog atmaya gitti. Arkadaşımız /do'dan ''ss alındı.'' ''

'' gibi bir şeyler saçmaladı. Daha sonrasında bu arkadaşımız tahminimce MİX yaparak arkadaşlarını çağırdı, arkadaşları ile bize saçma bir şekilde saldırdı. Aralarında emotesini veren bir tek Klaus Diemond adlı arkadaşımız bulunuyor.
Lütfen yalan söylemeyelim sopa benim değil ben kavgaya karışmadım.İyi forumlar!
Adımızın yalancıya çıkmaması adına bir screenshot;

Gerekli screenshotlar;

Hatalarınızı tekrar etmemeniz dileğiyle, herkese iyi roller&forumlar.