Konu: Klevis Dushku Non-rp Car-dm Meslek Aracını Dışında Kullanma.  (Okunma sayısı 157 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.01.2021 14:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Klevis Dushku Forum : TheBeast44 N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Clifford Casey Brain Jones Antony Campbell N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:11/01/2021 13:46 N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:non-rp car-dm meslek aracını amacının dışında kullanmak

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: GYM de kornaya basma dedik bi anda başına toplandık adamın sonrasındaysa herkezi ezmeye başladı non-rp car-dm N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/B4rqXM Brain Jones yanlışlıkla bana vurdu diğerleride yanlız suçladığım kişi arabayla ezdi görülebilir. N/A

Ek açıklamalar(varsa):Non-rp Car-dm Meslek Aracını Yanlış Kullanmak N/A

#1 - 11.01.2021 15:02
Öncelikle selamlar, şahitliğimi onaylıyorum, kendimi zorla şahide eklettim çünkü gördüklerime inanamadım. GYM'de birkaç dakikalık afk durumundayken oyuna baktığımda şu manzarayla karşılaştım;
Spoiler: GösterGizle

Şikayeti açan Antony karakteri ve Brain, bu arkadaşın kornaya bastığını söyledi, aynı şeyi on-15 dakika önce de gym'de yapmıştı ve rahatsız etmişti.

Burada da George karakterinin bağırdığı görülüyorkuzey güney repliği sanırım :D, Klevis'in kornayla trolling yaptığı kanıtlanmış oluyor.

Bu sslerde de George Block karakteri bağırdığı için bu arkadaş taksiyle onu ezerek Car-DM yapıyor. Ezildiği için onun da açıklayacağı bir şeyler vardır belki @Ykumru

Olayla ilgili diğer ssler. Güvenli bölgede meslek aracıyla insanların huzurunu bozuyor. Bu olaydan sonra Thorin tarafından 500 dakika jail atılmış sanırım, ama 500 dakikanın bu arkadaş için caydırıcı bir ceza olduğunu düşünmüyorum. Kendisini freeroam'da olduğunu sanıyor. Leveli düşük olduğundan rol desteğe verilmesini de uygun görüyorum.

Ayrıca düzenliyorum, Antony karakterinin zorla yaptığı-yapmak zorunda kaldığı yaralı rolünü de ekliyorum;

@TheBeast44 savunmasını yapabilir
« Son Düzenleme: 11.01.2021 15:13 zynaX »

#2 - 13.01.2021 03:59
Savunma hala yapılmamış, bir üstteki postta etiketlenmiş ve iki gün geçmiş olmasına rağmen. Cezai işlem yapılacak.