Konu: 23.01.2021 - [Joseph_Brocky]. Car Jack, DEATHMATCH, OOC Küfür, Aktif rolde b.  (Okunma sayısı 100 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.01.2021 22:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joseph_Brocky @ImmortalDarkness

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Edward Winston @oguzhangul3

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.01.2021, 20:47

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

Aktif rolde /b

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ters yönden gelerek aracıma çarptı, daha sonra hiç bir şekilde role girmeden arabadan indirdi. Emotesiz bir şekilde beyzbol sopası çıkardı ve bana vurmaya başladı. Bende hızlı bir şekilde arabaya bindim ve kaçmaya başladım. Daha sonra bir yerde durdum ve beni tekrar araçtan indirdi ve tekrar vurmaya başladı. Ben ve şahit arkadaşım brawl rolüne girdik ve ikisini de yaralı durumuna düşürdük. Ve aracımıza bindik ve devam ettik.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa):
CAR JACK, EMOTESİZ BEYZBOL SOPASI:

CAR JACKİNG:

EMOTESİZ BEYZBOL SOPASI:

AKTİF ROLDE B:

HATALI EMOTE:

OOC KÜFÜR:

#1 - 23.01.2021 22:25
Savunma yapılmasına gerek görülmedi, Joseph Brocky karakteri sunucudan yasaklandı. Forum hesabı Ortak Nezaket sebebiyle susturuldu.