Konu: Cresh Wudsonn - NONRP-PG-MİX-KOD.Q  (Okunma sayısı 183 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.01.2021 16:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cresh Wudsonn @Punchofstreets .

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 9.1.2021 " 22:29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Aktif Rolde kasıtlı /q (Kelepçeden Kurtulmak İçin Attı) , NON-RP , PowerGaming - MİX

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs TASER ile etkisiz hale getirilmesine rağmen ve sırtına çıkmama rağmen , Birde kelepçeli  , Sağ sol eliyle üzerindeki adamı atar diye emote verip kaçması Power Gaming , Kelepçe kaldırmak içinde /q Atıyor , MİX İlede arkadaşlarını çağırıyor araba getiriyorlar yolu kapatıyorlar ,IC Kelepçeli halde arabaya binip kaçıyor ,.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereği Yapılsın , Ayrıyetten sürekli olara B böldü ancak onraın ss i bulunmuyor.

#1 - 10.01.2021 16:28
Savunmamı yapıcağım.

#2 - 10.01.2021 21:00
Öncelikle merhaba, kelepçeden kurtulmak icin /q atmadım internetim gitti ve geldiği gibi girdim sstede gozukuyor bağlantısı koptu diye. Kelepçeleme emoteni göremedim oyuna girdiğimde senin yaninda haraketsiz 1 2 dakika bekledim ama kelepçelemeyince kelepçelemedin sandım ve emote vererek kaçtım. Mix konusuna gelelim, ortada mixlik bir durum yok genel olarak orada rol yapiyorum ve o mahallede 40ı geçik arkadaşlarım var, orada oynayan karakterler NPC olmadiği için akıllarına birşeyler gelebilir. Ben koşmaya başlayınca arkadaşımda arabadan indi bende arabaya binip kaçtım. Burada non rp lik bor durum yok, herkes polisten kaçabilir. Savunmam bu kadar iyi forumlar.

#3 - 11.01.2021 01:49
İnternetiniz gitmiş olsa bile girdiğinizde polisi gördüğünüz an direkt kaçma şansınız yok (bilerek crash aldırmış olabilirsiniz, internetinizi kesmiş olabilirsiniz, her ihtimal göz önünde bulundurulur). Burada gerek /b kanalı, gerek /pm üzerinden sorma şansınız vardı ama yapmamışsınız. Bu yönden hatalı. Kaçmanız da PG olmuş. Mix için kesin diyemeyiz, PG üzerine ceza eklenecek.