Konu: Thomas Rexha/ Car Jack  (Okunma sayısı 236 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.01.2021 14:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Thomas Rexha @Rexha
Olaya dahil olan şahit karakter adı: ss

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jack

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Meslek aracına bindim Car Jack attı

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 10.01.2021 14:31
Yanlışlıkla oldu kelimesini caps lock açıp söylüyorsun. Bunu geçtim bu cümleyi diyip aracı sürüp gidiyorsun. Oda yetmedi birde tehtid ediyorsun bana şikayet açarsan sana bunny hopdan açarım diye. Şikayeti açınca burada özür mü diliyorsun?

#2 - 10.01.2021 14:32

#3 - 10.01.2021 14:36
Yanlışlıkla oldu kelimesini caps lock açıp söylüyorsun. Bunu geçtim bu cümleyi diyip aracı sürüp gidiyorsun. Oda yetmedi birde tehtid ediyorsun bana şikayet açarsan sana bunny hopdan açarım diye. Şikayeti açınca burada özür mü diliyorsun?
Ben size bilerek ve isteyerek Cj atmadım. Böyle bir amacım olsa araçtan sizi attıktan sonra aracı alıp giderdim. Aracı alıp gittiğime dair bir kanıtınız bulunuyorsa sunabilirsiniz ancak kanıtlarda görüldüğü üzere 13:54'de araç dışında görünüyorum. Açıyorum şikayetini şeklinde pm yazdığınızı görünce o an sinirlenip caps lock açıp yazdım ancak size herhangi bir hakaret etmiyorum. Savunmam bu kadardır kararı yetkililere bırakıyorum.
« Son Düzenleme: 10.01.2021 14:47 Rexha »

#4 - 10.01.2021 18:40
Savunmayı yeterli görüp cezai işlem uygulamayacağız, lakin olayın tarafınızca tekrarı olması problem yaratıp daha yüksek bir ceza almanıza sebep olabilir. Bu bağlamda yönetim nezdinde krediniz olmayacak, K&A.