Konu: Dm Şikayeti (Paul_Williams) (Krikor_Azizian)  (Okunma sayısı 376 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.01.2021 18:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Karakter Adı:Paul Williams + Krikor Azizian Forum Hesapları: @uslanmazefsanesi + @_FletcheR_

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tommy_Carden

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.01.18:00 gibi.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: DM: Şahıslara dün küfür etmiştim ve baya kavga etmiştik ben yumrukla onlarda yumrukla karşıma çıktılar küfür ettim birisi emote verdi diğeri veremedi silahla çıkartıp bana ateş açtılar

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/tJRubu https://hizliresim.com/fbH50t https://hizliresim.com/BciJnF

Ek açıklamalar(varsa): Şahıslarla dün kavga etmiştik baya kaza filan yapmıştık çarpışmıştık o yüzden yapmışmışlar.

#1 - 09.01.2021 18:16
Ben onlara küfür etmişim eşiyle dalga geçmişim yumruk yumruğa kavga etmişim o yüzden vurmuşlarmış bu bildiğiniz dm bende silah yok ben vurmuyorum onlar vuruyor.

#2 - 09.01.2021 18:20
Öncelikle olayı yalan yanlış anlatman hoş değil, arkadaşınla PM'den yaptığınıx mixleri ve üslupsuz konuşmaları karalasaydın keşke. Senin için daha hoş olurdu. Rolüm bitince gerekli savunmayı kanıtlarım ile yapacağım.

#3 - 09.01.2021 18:22
O benim arkadaşımla konuşmam seni ilgilendirmez!

#4 - 09.01.2021 19:22
Öncelikle selam, 08.01.2021 tarihinde ic eşim Lea_Azizian ile araç içerisinde rol yaparken kasıtlı bir şekilde son hız gelerek aracıma çarptınız, eşimin yanında ağır hakaretler edip, bir kaç kez daha aracıma çarparak kaçtınız, sizi bir süre kovaladım ancak yetişemedim. Bunun ekran görüntüsünü alamadığım için arkadaşımdan istedim chatin bir kısmında bana eşimin yanında ağır küfür edip kaçtığınız gözüküyor, sizi kovaladım ancak altımdaki araç premier olduğu için  yetişemedim. Daha sonra 09.01.2020 tarihinde bir olay için dostum Paul_Williams ile bir kişiyi ararken sizinle denk geldik, seni sadece uyaracaktım ancak karakterimle dalga geçerek önce bilmiyor gibi tavırlar sergiledin ardından arabamızı yumruklayıp hiç bir şekilde fear rp uygulamayacak bize saldırmaya başladın. Ardından arkadaşım emotesini verdi, camdan sarkarak size saldırdı ve siz kesinlikle fear rp uygulamaksızın uzi ile sizi tarıyan adama yumruk atmaya çalıştınız ve bende daha fazla dayanamayarak indim ve sizi etkisiz hale getirerek bölgeden kaçtım.

#5 - 09.01.2021 19:26
Ek olarak bir not düşmek istiyorum, yanlış anlama bu sana karşı kötü bir söylem değil sadece öneri. 4 sayfa iletin var, hepsi şikayet ya da şikayet savunması ve genelinde haksız çıkıyorsun, bana açtığın şikayeti  görünce bir çok arkadaşım bana ssler gönderdi açıkça trollüyorsun, insanlara sebepsizce hakaretler edip saldırıyorsun sonra başına böyle bir rol gelince mağdur olduğunu iddia ediyorsun. Hatayı öncelikle kendinde aramalısın. Paul isimli arkadaşım emotesini verirken olayın sıcaklığı ile yanlışıkla boşluk koyduğu için hatalı gözükmüş, daha sonra fark ettiğinde düzeltti bilginiz olsun.

#6 - 09.01.2021 19:28
Merhabalar sana küfür ettim diye araçtan inip sıkamazsın dostum

#7 - 09.01.2021 19:30
Merhabalar sana küfür ettim diye araçtan inip sıkamazsın dostum
Şöyle anlatayım sana, birisi sana tabiki küfür etti diye sıkamaz 90'lı yıllarda değiliz ama sana birisi küfür etti diye sıkamayacağı kozu arkasına saklanıp sürekli kışkırtıcı bir şekilde yaklaşıp aranızda arbede yaşanıyorsa sıkmasına şaşırmamalısın :))
« Son Düzenleme: 09.01.2021 19:33 Uzi144 »

#8 - 11.01.2021 03:09
Birçok DM şikayeti açtığınızı görüyorum ve çoğunda da haksız taraftasınız. Burada da haksız tarafta olduğunuzu söyleyebilirim. Yeterli sebepler var. Silaha karşılık yumruk atmanız da FEAR RP ihlali kapsamında değerlendirilir. Uyarıyorum, tekrarlamayın.