Konu: Car Jack - Marius Schneider (fearwend)  (Okunma sayısı 329 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.01.2021 22:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marius Schneider @fearwend

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05/01/2021 - 22:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jack

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Role girmeden önce forumdan Vice Barosu bölümünde bir konuyu incelemek içni alt+tab yaptım. Bu süreçte aracım nizami bir şekilde yolun kenarında parklı haldeydi. Oyuna tekrar girdiğimde oyuncu arkadaş bana "Hey." diye seslenip aracımı CJ yapmış ardından benim karakterim istemeyerek aracın üstüne konumlanmıştır. Kişi aracımı götürüp hurdaya çıkarmıştır.

Aracımı düz kontak yaparak çaldığını, bu konuda videosu olduğunu belirtmiş, kendisinden videoyu istediğimde uğraşamayacğını belirtmiştir. Şikayet açarsam kendisinin bana Car Surfing'den şikayet açacağını (ki inkar etmiyorum karakterim aracın üzerindeydi o an, fakat istemeyerek oyuna döndüğümde konuyu hızlıca okuyup kişi beni ve aracımı götürüyordu) belirtti. Konunun açıklığa kavuşması için bana atmayı reddettiği videoyu atmasını istiyorum. Bu şekilde kendisinin Car Jack yaparak mı yoksa gerçekten düz kontak yaparak mı aracı hareket ettirdiğini anlayabilir, ayrıca video yok ise OOC yalandan da şikayetçi olacağımı bildirmek isterim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Belirttiğim gibi CJ olayından sonra oyuna göndüğüm için o konuda ss'im yok fakat chat'i SS aldım.

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kendisinin oyunda kaydettiği videoyu bu konuya eklemesini talep ediyorum. Bahsettiği video yoksa, OOC yalandan da işlem yapılmasını istiyorum. Kendisi şikayetçi olursa lütfen bu konuyla beraber değerlendiriniz. Videoyu eklediği takdirde aracı nasıl aldığını görebiliriz, konuyu çözebiliriz. Kendisi bana atmayı reddetti, aramızda çözmek isterdim fakat uzlaşmaya gitmek istemedi.

#1 - 05.01.2021 22:58
Fotoğraflarda düzgün bir şey göremiyorum, savunmalık bir fotoğraf yok. Düzgün bir fotoğraf atarsanız, ona göre savunma yapabilirim. Sana orada söylüyorum, "düzkontak" atmadım çünkü seni tanımıyorum bile. Hiç bir şekilde, seninle role bile girmedim. bos
« Son Düzenleme: 05.01.2021 23:07 fearwend »

#2 - 05.01.2021 23:38
Aracı nasıl çalıştırdığınızı merak ediyorum, bilgi verir misiniz bu konu hakkında, madem CJ yapmadınız ve düz kontak komutunu kullanmadınız? Videonuzu görebilir miyim rica etsem bu konuda?

#3 - 05.01.2021 23:45
Hala CJ diyorsunuz, sizinle karşılıklı bir diyaloga girmek istemiyorum. Eğer "CJ" attığımıa dair bir fotoğrafınız varsa o fotoğrafa göre savunma yapacağım Sizinle hiç bir şekidle role girmedim, "Hey" yazmamndaki amaç İC chat üzerinden görmüyordunuz, ben de PM üzerinden aktif olup-olmadığınıza bakmak istedim. Daha yeni gördüm arabayı çalmak falan demişsin, "senin" olan bir arabayı hiç bir şekilde CJ atmadım, atmam da. Ben kendi arabamda ilerliyordum, ilerlerken sen üzerimde doğdun ve dirke sana PM attım. Tilt edici konuşma tarzını bırakmalısın. Eğer sen hala benim senin arabana CJ attığımı söylüyorsan, bunun için yeterli bir fotoğrafın olması gerekiyor. Tamamiyle yalan bir şikayet açmışsın, hatalı davranışlar sergiliyorsun. Son yorumumum buydu, teşekkürler.
« Son Düzenleme: 05.01.2021 23:52 fearwend »

#4 - 06.01.2021 13:10
Kendi aracınızı neden hurdaya çıkardınız?

#5 - 06.01.2021 13:29
Kendi aracınızı neden hurdaya çıkardınız?
Kendi arabamı hurdaya çıkartamıyorum, öyle bir şey yok. Saçma şekilde şikayet açtın, fotoğraflar yetersiz. Hiç bir şey anlamadım, sana dedim uzlaşmak istiyorum diye. Çok saçma gerçekten, hatalı.

#6 - 06.01.2021 19:37
Pek emin değilim fakat loglarda karakterinize paranın ne zaman gelip ne zaman çıktığı gözüküyorsa 05/01/2021 tarihinde  22:25 - 22:30 arasında Marius Schneider karakteri her hangi bir aracı hurdaya çıkarmak yoluyla para kazanmışsa, kişisinin şuanda OOC olarak yalan söylediğini anlayabiliriz.

22:27:27'de aracımın yerini haritadan işaretledim, sslerde gözükebiliyor chat'te ve kişi benim aracımla gidiyordu. Hurda noktasına vardıktan sonra aracım tekrardan park yerine spawnlanmıştı. Yani kişi benim aracımı hurdaya çıkartmıştı.

Oyuncunun videosunun ve bahsettiğim şekilde logların incelenmesini talep ediyorum.

#7 - 07.01.2021 22:21
Pek emin değilim fakat loglarda karakterinize paranın ne zaman gelip ne zaman çıktığı gözüküyorsa 05/01/2021 tarihinde  22:25 - 22:30 arasında Marius Schneider karakteri her hangi bir aracı hurdaya çıkarmak yoluyla para kazanmışsa, kişisinin şuanda OOC olarak yalan söylediğini anlayabiliriz.

22:27:27'de aracımın yerini haritadan işaretledim, sslerde gözükebiliyor chat'te ve kişi benim aracımla gidiyordu. Hurda noktasına vardıktan sonra aracım tekrardan park yerine spawnlanmıştı. Yani kişi benim aracımı hurdaya çıkartmıştı.

Oyuncunun videosunun ve bahsettiğim şekilde logların incelenmesini talep ediyorum.
Arabanı zaten ben hurdaya çıkarttım fakat hiç bir şekilde CJ atmadım, neden hala CJ attığımı söylüyorsun? Yüksek ihtimalle sunucudan kaynaklı, araba sağda öylece duruyordu bende bindim. Sonra üzerime ışınlandın, hala benim sana CJ attığımı söylüyorsun.
« Son Düzenleme: 07.01.2021 22:23 fearwend »

#8 - 08.01.2021 05:48
İncelendi,

Car Jacked durumunun yaşandığı tespit edildi, bu kapsamda ceza alacak.