Konu: [06.01.2021] Marius Schneider - Rolden Kaçmak  (Okunma sayısı 173 defa)

#0 - 06.01.2021 14:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marius Schneider @fearwend

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Maria Tedrick - Roque Serrano

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.01.2021 - 13.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Normal bir şekilde ihbara gidilmişti aynı evden dört, beş defa ihbar aralıklarla geliyordu. Her seferinde siyah Premier oradaydı, ihbarı veren kişiyi bulup konuştuk ve siyah Premier olduğunu ve içerisinde iki kişi olduğunu söyledi. Premier hırsızlık olayının olduğu bölgeye geldi ve kişiler için trafik çevirmesi başlattık. Sürücü olan kişi aranıyordu. Ardından kişiyi tutuklayıp departmana götürdü. Bu sırada OOC olarak Pm atıyor rolümü bozacak kadar darlıyordu. Düzgün ve sakin bir dil ile kontrol edeceğimi söyledim ve departmana geldik bu sırada olaylar başladı, kişi inanmadı ve kodeslere giderken bir anda kayboldu. PM'lerden dönüş sağlamadı ve görüleceği üzere ID'si değişerek discord üzerinden kanıtlarını istedi. Raporu çoktan atmıştım ama hiç bir yetkili dönüş sağlamadı, geç sağladıkları zaman forumdan şikayet oluşturabileceğimi söylediler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yönetici olarak yetkili chatlog kayıtlarını yeteceğini bildirmişti. Attığım ekran görüntülerinde, saat farkı ve ID farkı belli oluyor.

#1 - 06.01.2021 14:52
Aranmam olduğunu bile bilmiyordum, fotoğraflarda hiç bir şey göremiyorum. Boş bir şekilde şikayet açılmış, anlam veremedim. Kanıtların yetersiz olduğunu düşünüyorum, chatlog'da yazıyor zaten hiç bir şekilde  /do asansör kodeslere çıkıyor diye bir şey gözükmyor.
« Son Düzenleme: 06.01.2021 15:08 fearwend »

#2 - 06.01.2021 14:53
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 06.01.2021 17:19
Aranma kaydını tabii bilmeyeceksin, bildiğin zaman anlamı kalmıyor zaten. /Do'dan bildirmek zorunluluğu bulunmuyor hadi bildirmedik seni düşünerek kanıtlara baktım alt taba bakarak ama senin arkadan kelepçeli olarak departmandan kaçman için bir fırsat değil bunu dediğin için suçunu kabul ediyorsun zaten. Ek olarak IC'den (T tuşu) buradan yanımda olan partnerime kodesleri dört defa belirttim orada duyuyorsun zaten. Hem o seni indiriyor emote vermesine gerek  yok sistem otomatik olarak emote veriyor bu konuda bize yardımcı oluyor. Birde şikayetine baktıktan sonra PM'den yazdıklarını atıyorum.

Bunları bana yazman direk olarak yaptığın ihlali benim gözümde kabul etmek anlamındadır.

#4 - 06.01.2021 18:04
Aranma kaydını tabii bilmeyeceksin, bildiğin zaman anlamı kalmıyor zaten. /Do'dan bildirmek zorunluluğu bulunmuyor hadi bildirmedik seni düşünerek kanıtlara baktım alt taba bakarak ama senin arkadan kelepçeli olarak departmandan kaçman için bir fırsat değil bunu dediğin için suçunu kabul ediyorsun zaten. Ek olarak IC'den (T tuşu) buradan yanımda olan partnerime kodesleri dört defa belirttim orada duyuyorsun zaten. Hem o seni indiriyor emote vermesine gerek  yok sistem otomatik olarak emote veriyor bu konuda bize yardımcı oluyor. Birde şikayetine baktıktan sonra PM'den yazdıklarını atıyorum.

Bunları bana yazman direk olarak yaptığın ihlali benim gözümde kabul etmek anlamındadır.
Sadece uzlaşmak istediğimi belirttim, uğraşmak istemiyordum. Bu yüzden seninle uzlaşma kararı aldım, hala kabul etmiyorum. Eğer kaçtığıma dair bir fotoğrafın varsa at ona göre işlem yapılsın. Sanırım F8 tuşuna basmayı bilmiyorsun, son yorumum buydu. Teşekkürler.

#5 - 06.01.2021 19:37

Sonuç olarak İC sicil yazıldı, şikayetin şuan kapanabileceğini düşünüyorum.

#6 - 07.01.2021 17:19
IC yazıldı diye kapanacak diye bir şey yok orada ihlal yapıyorsun benim orada belkide otuz dakika mı bitirdin. Üzgünüm şikayetimi çekmeyeceğim. Ayrıca F8 tuşunu kullanmayı bilmiyorsun diyorsun, kaçan ben değilim sensin. Kaçtığını ekran görüntüsünü alacaksın dışarıda olsan ama sen departmandan kaçıyorsun kelepçeli bir şekilde. Bunun yasak olduğunu biliyorsun zaten kaçamayacaksın departmandan, sadece zamanımdan almış oldun.

#7 - 07.01.2021 17:39
Departman içerisinde kaçma şansınız olmaz. Kabul etmemişsiniz ancak yeterli buldum, cezalandırılacak.