Aracı oraya soktum bu doğru, şimdi gelelim savunmaya..
Aracı dışarıda bıraktığım durumda bazı oyuncular "/eal" komutu ile çuval alıp satabiliyor, ben ürün satarken yapılan bu ihlali göremediğimden ötürü boşu boşuna çuvalım gidiyor, bende aracı sokmak gibi bir çözüm buldum, neden "/arac kilit" Komutunu kullanmıyorsun derseniz çok uzun sürmekte.. Bu arkadaşta en başta aracımın yanında durup /eal komutunu denedi sanırım, o esnada Katarina_Romano karakteri ile pmleşiyorduk. "Bak bak çuval alacak

" Benzeri konuşmalar geçti.. ((ss atabilirim)) Emotesiz bir yere çuval çalınma olaylarından ötürü böyle bir iş yapıyorum ve orada cam yok.. Cam yokken dükkana girmem ic suç sayılır, şunu da düşündüm, o halde orada asılı olan pankart/afişler havada kalıyor. Bu konu hakkında daha fazla bir laf söylemenin manası yok, arkadaşa pm atmıştım zaten şikayet açacağım dediğinde;
Göründüğü üzere kendisinin uyarıp geçmesinin bile etkili olacağını bildirmişim, Merter forum isimli şahısın neden bu denli bir kin güttüğünü çözemedim. İyi forumlar dilerim, savunmam bu kadar.