Samp denen oyuna hayatını adamış biri olarak düşünüyorsun öylesinde, o yüzden normal yaşatın olduğunu aklından çıkartmışsın.Benimde her insan gibi uyuma, yemek yeme gibi temel ihtiyaçlarım var, beni gece kaçırıp uzun saatler tutup saat 6ya kadar hemde tutarsan bırakta izin alıp oyundan çıkayım, size role yarın devam edebileceğimizide söylemiştim komiksiniz.
dostum.. seni on beş dakika bile tutamadık esir olduğun yerde.. zamanın yarısı buga girmenden ötürü bugdan çıkartmalarını beklememizle geçti zaten, oyunda yetkili yoktu. bizi bugdan çıkartması için
@Stance 'e discord üzerinden rica ettim ve oyuna girip kendisi çıkarttı, role öyle devam etik. Niye yalan söylüyorsun? Sana /b'den zaten kısa tutup bitireceğimi, gelmeni söylememe rağmen oyunu terk ediyorsun. Madem çok ihtiyacın var, madem zor durumdasın ne diye role giriyorsunki? ihtiyaçlarının olduğunu role girdiğinde mi aklına getiriyorsun? daha fazla yazmayacağım, şikayet bulanmasın. yetkili kararı
ekleme: evet, normal yaşantım yok ve hayatımı roleplaye adadım çünkü eğleniyorum
ırakta izin alıp oyundan çıkayım, size role yarın devam edebileceğimizide söylemiştim komiksiniz.
izin vermedik, ertesi gün devam etmek adına bir hamle yapmadın.