Konu: [20.12.2020 Joseph Navarra] OOC Yalan - /q  (Okunma sayısı 383 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.12.2020 18:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joseph_Navarra @elbetbirgün

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yutaro Kato , Elora Rousseau , Lilith_Pouffle

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.12.2020 / 06:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: /q - OOC Yalan

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sabah saatlerinde bu arkadaş elimizde esirdi, bu yönde bir rol ilerliyordu. Biraz zaman geçti ve evin içinde rol yapıyorken arkadaş Manifesto'dan izin aldığını söyledi ve forumdan ss atarım dedikten sonra bir şey dememize fırsat tanımadan oyundan çıktı, rol yapamadık. Manifesto'nun söylediği şey izin alıp sonrasında rica ettikten sonra aynı rolü yarın devam ettirmemizmiş fakat bu arkadaş izin almadı, q attı ve ertesi gün rolü devam ettirmedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın bu garip tutumlarından dolayı ceza almasını istiyorum, @Flexman konu hakkında şikayet açmamı söylediği için açtım.

#1 - 29.12.2020 20:49
İzin alın diye birşey dememiş belirtip çıkabilirsiniz sonra devam edebilirsiniz demiş, bende öyle yaptım saat 6 olmuş saatlerce beni tuttunuz gerçekten uykum gelmişti.

#2 - 30.12.2020 03:28
İzin alın diye birşey dememiş belirtip çıkabilirsiniz sonra devam edebilirsiniz demiş, bende öyle yaptım saat 6 olmuş saatlerce beni tuttunuz gerçekten uykum gelmişti.
evet fakat bana belirttiğiniz gibi yılların rolcüsüyseniz hiç bir yöneticiyi geçtim oyuncunun bile rol ortasında izinsiz /q atacağına izin vereceğine inmamışsınızdır herhalde? bunu biliyor olacağın düşünülerek böyle bir pm atıldığını düşünüyorum. bunu biliyor olman lazım
« Son Düzenleme: 30.12.2020 03:38 Justice »

#3 - 30.12.2020 06:08
Samp denen oyuna hayatını adamış biri olarak düşünüyorsun öylesinde, o yüzden normal yaşatın olduğunu aklından çıkartmışsın.Benimde her insan gibi uyuma, yemek yeme gibi temel ihtiyaçlarım var, beni gece kaçırıp uzun saatler tutup saat 6ya  kadar hemde tutarsan bırakta izin alıp oyundan çıkayım, size role yarın devam edebileceğimizide söylemiştim komiksiniz.

#4 - 30.12.2020 06:35
Samp denen oyuna hayatını adamış biri olarak düşünüyorsun öylesinde, o yüzden normal yaşatın olduğunu aklından çıkartmışsın.Benimde her insan gibi uyuma, yemek yeme gibi temel ihtiyaçlarım var, beni gece kaçırıp uzun saatler tutup saat 6ya  kadar hemde tutarsan bırakta izin alıp oyundan çıkayım, size role yarın devam edebileceğimizide söylemiştim komiksiniz.
dostum.. seni on beş dakika bile tutamadık esir olduğun yerde.. zamanın yarısı buga girmenden ötürü bugdan çıkartmalarını beklememizle geçti zaten, oyunda yetkili yoktu. bizi bugdan çıkartması için @Stance 'e discord üzerinden rica ettim ve oyuna girip kendisi çıkarttı, role öyle devam etik. Niye yalan söylüyorsun? Sana /b'den zaten kısa tutup bitireceğimi, gelmeni söylememe rağmen oyunu terk ediyorsun. Madem çok ihtiyacın var, madem zor durumdasın ne diye role giriyorsunki? ihtiyaçlarının olduğunu role girdiğinde mi aklına getiriyorsun? daha fazla yazmayacağım, şikayet bulanmasın. yetkili kararı

ekleme: evet, normal yaşantım yok ve hayatımı roleplaye adadım çünkü eğleniyorum
ırakta izin alıp oyundan çıkayım, size role yarın devam edebileceğimizide söylemiştim komiksiniz.
izin vermedik, ertesi gün devam etmek adına bir hamle yapmadın.
« Son Düzenleme: 30.12.2020 06:43 Justice »

#5 - 30.12.2020 10:27
Merhaba,

Rolün devamı için mutlaka Justice'e ulaşın ve rolü devam ettirin, ardından rol bitiminde bu şikayete dönüş sağlayıp rolü bitirdik, şahitim rolü bitirdik tarzında yorumlar yapın.

@Justice @elbetbirgün

#6 - 01.01.2021 02:36
@Justice @elbetbirgün en geç Ocak 03, 2021 tarihi 00.00'a kadar rolü sağlayın. Eğer bu tarihe kadar sağlanmazsa ceza işlemi uygulanacak.

#7 - 02.01.2021 23:12
@Justice @elbetbirgün Rolün devamı sağlandı mı?

#8 - 02.01.2021 23:20

#9 - 03.01.2021 18:55
Konu kapanmış, K&A.