Konu: 03/01/2021 - Ozzy Bailey, Matthias Moravia, Charley Keyston, Lamar McIntyre  (Okunma sayısı 318 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.01.2021 03:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ozzy Bailey @youngdaggerdick  Matthias Moravia @Joulwer Charley Keyston @cssbcq  Lamar McIntyre @Radson

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Shevon Jenkins @Sanwener Wayne Walter @GoldUser Treyshuan Loward @CherrYYY
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03/01/2021 03:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non-RP
Retarted Roleplay
Fear Roleplay İhlali
İllegal rol ihlali
Yetersiz rol bilgisi

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gece vakitlerinde sokakta rolümüzü yaparken iki araç arkadaşlar geldi, etrafa ona buna küfür etmeye başladılar. Kişiler ile hiç bir rolümüz olmadığı gibi, adlarını bile bu rolde ilk kez duydum. Azınlıkta olduğumuz sokakta küfür etmeye devam ederlerken ben aramızdan biriyle sorun yaşamış olabileceklerini düşünerek aralarına gittim, bana da anlamsızca küfürler etmeye devam ettiler. Yanımda gelen Treyshuan karakterine de aynı şekilde gereksiz, anlamsız tavırlar, küfürler sergilemeye başladılar. Üstelik Ozzy Bailey bir seviye olduğundan illegal rol yapmaya müsait değil. Tüm arkadaşların da sivil olduğu gerçeğini göz ardı etmemek gerek.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Eh, televizyonda veyahut benzeri kısmi yerlerde izlenen belirli bir kitleyi gaza getirme amacı güden dizi/filmlerin insanı etkileyip rollere yansıtılması sadece bizi rol ortamımızdan soğutuyor.

#1 - 03.01.2021 04:01
Arkadaşlarımızla aracımızda normal olarak dolaşıyorduk, ve sizin mahallenize geldik. Biraz sohbet çevirelim dedik, ve araçtan indik. Bİzimkileri sizinkiler, düzgün karşılamadığı için ve ters ters konuştuğunuz için rolümüzün gidişatını ona göre sürdürdük ve sonucunda sebepsiz yere bize ateş açmanızı doğurdu. Burada yanlış yapılan bir rol sergilediğimizi düşünmüyorum.  İllegal rol konusuna gelecek olursak size karşın bir illegal rol sergilemiyorum, size kötü davranmam ve laf atmam illegale giriyor sanırsam.
« Son Düzenleme: 03.01.2021 04:03 youngdaggerdick »

#2 - 03.01.2021 04:02
Arkadaşlarımızla aracımızda normal olarak dolaşıyorduk, ve sizin mahallenize geldik. Biraz sohbet çevirelim dedik, ve araçtan indik.

Falso buradan başlıyor. İlk ss'te daha araçların içindeyken "Siktiğimin kömürleri!" tabirini kullanıyorsunuz. Daha yaratıcı bir bahane beklerdim.

#3 - 03.01.2021 04:13
Arkadaşlarımızla aracımızda normal olarak dolaşıyorduk, ve sizin mahallenize geldik. Biraz sohbet çevirelim dedik, ve araçtan indik.

Falso buradan başlıyor. İlk ss'te daha araçların içindeyken "Siktiğimin kömürleri!" tabirini kullanıyorsunuz. Daha yaratıcı bir bahane beklerdim.
Size karşı kullanılmadı. Size yakın olduğumuz için chatlogunuza yansımış, başka bir araç için kullanıldı.
Arkadaşlarımın da, benim de bir ihlal yapmadığım SS'lerde yeterince belli oluyor. Üç SS boyunca yazmış olduğum tek şey "Noluyor abi?" olmuş.
Şikayet açmış olmak için şikayet açmışsın.
Şikayette azınlıkta olduğumuz sokakta demişsin, ihlal edilen kurala Fear Roleplay eklemişsin. Sana demiyorum, yeterince Fear RP sergiledin ama bizim sergilememizi niye bekliyorsun? Önüne gelen kuralı yapıştırmışsın.
Bir ihlal zaten yaptığım yok, 3 ss boyunca bir tane yazım var. Ama arkadaşlarımın da ihlal yaptığını sanmıyorum.  Tartışma yaşanmış, siz de az kişi olduğunuz için sakin kalmaya çalışmışsınız. Dış görünüşünüz ile dalga geçilmiş, olan bu.

#4 - 03.01.2021 04:15
Şahitliğimi onaylıyorum, kişiler gece saatlerinde rol ortamımızı bozmaktan başka bir şey yapmadı.

#5 - 03.01.2021 04:16

Size karşı kullanılmadı. Size yakın olduğumuz için chatlogunuza yansımız, başka bir araç için kullanıldı.
Arkadaşlarımın da, benim de bir ihlal yapmadığım SS'lerde yeterince belli oluyor. Üç SS boyunca yazmış olduğum tek şey "Noluyor abi?" olmuş.
Şikayet açmış olmak için şikayet açmışsın.
Şikayette azınlıkta olduğumuz sokakta demişsin, ihlal edilen kurala Fear Roleplay eklemişsin. Sana demiyorum, yeterince Fear RP sergiledin ama bizim sergilememizi niye bekliyorsun? Önüne gelen kuralı yapıştırmışsın.
Bir ihlal zaten yaptığım yok, 3 ss boyunca bir tane yazım var. Ama arkadaşlarımın da ihlal yaptığını sanmıyorum.  Tartışma yaşanmış, siz de az kişi olduğunuz için sakin kalmaya çalışmışsınız. Dış görünüşünüz ile dalga geçilmiş, olan bu.

"Arkadaşlarına" zaten daha önceden bir problem yaşamış olacaklarını farz ederek yakınlaşıyor, ve problemlerini soruyoruz. Sizin kafanızda gerçek dünya nasıl bir kurgu içinde bilmiyorum fakat "Problem nedir, anlamadık..." diye soran bir insana verilen cevap yüzünü boşaltarak beyazlatma ile alakalı olmamalı bence be.

#6 - 05.01.2021 19:34
Savunmalar yeterli, cezai işlem uygulanacak bir durum yok.