Konu: [02.01.2020] - Brandon Mathila  (Okunma sayısı 180 defa)

#0 - 02.01.2021 13:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Brandon Mathila @mathila

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Raskoln MacKenzie @MilliFelaket Cruz_Lee, Sergey_Draganovic

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.01.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sıra bekliyoruz, eşekler gibi orda 15 dakika beklemişim. Adam geldi arkamdayken bir anda sırayı çaldı. Video kaydıda var zaten görürsünüz, iyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 02.01.2021 15:04 Millennium »

#1 - 02.01.2021 13:59
Şahitliğimi onaylıyorum.Arada bir insan olmasına rağmen, arka taraftan /gym calis komutunu kullanarak NON-RP yapıyor.

#2 - 02.01.2021 14:02
Bir süre sonra yine aynısını yaptı, ben bu arkadaşın banlanmasını istiyorum, giderken birde kahkaha atma emotesi veriyor, nonrp'den banlanan ilk insan bu olabilir...

NOT: Diğer ilk ss'lerde saat 13:40'ta bunu yaptı. Payday dolunca geldi ve saat 13:56'da aynı hareketi yaptı, bu arkadaş banlanmazsa bu sunucuda ne huzur ne dirlik olur, biraz sıkıntılı bir arkadaş.

#3 - 02.01.2021 14:31
Merhaba, öncelikle bana çok kinlenmişsiniz.. Bu sadece bir oyun arkadaşlar, ilk defa gym'ye geldim ilk defa kas çalıştım buna yetenek puanlarımdan bakabilirsiniz. Sıra çalmanın yasak olduğunu bilmiyordum servera yeni başladım. Rapor atarak sordum ve öğrendim, bilsem yapmazdım ama bilmemek'de benim suçum, o yüzden hatamı kabul ediyorum, cezam ne ise çekebilirim iyi oyunlar.

#4 - 02.01.2021 14:59
Kardeşim zibilyon kere uyarıyorum seni pm'den isterlerse loglardan bakarlar. Sen hala /gym iptal yazmak yerine "dahada" beni tilt etmek için kahkaha atıp gidiyorsun, kanıtınıda aşağıya bırakırım. Burda adminler insiyatif uygulasın diye masal anlatma, kahkaha attığının ss'ini atayım ben bir aşağıya. Burda ben sinir katsayımın artması için vakit öldürmüyorum. IC rol yaptığım arkadaşlarımla doğaçlama rolümü gerçekleştiriyorum ama sen kural ihlaline insanları teşvik ediyorsun. Başkası olsa sana pm'den küfürleri saydırmıştı ama ben yapmadım. Çünkü ihlale ihlalle cevap verilemez. Hiçbir insiyatif veyahut uyarı verilmeyecek, ceza alacaksın. Zaten ilk şikayetin değil bu arkadaşınla beraber birkaç şikayet daha yemişsin.

NOT: Aşağıdaki ss'te tilt etmek için, toksiklik yapmak için kahkaha atıyor. Bilginize.

#5 - 02.01.2021 15:02
Merhaba, öncelikle bana çok kinlenmişsiniz.. Bu sadece bir oyun arkadaşlar, ilk defa gym'ye geldim ilk defa kas çalıştım buna yetenek puanlarımdan bakabilirsiniz. Sıra çalmanın yasak olduğunu bilmiyordum servera yeni başladım. Rapor atarak sordum ve öğrendim, bilsem yapmazdım ama bilmemek'de benim suçum, o yüzden hatamı kabul ediyorum, cezam ne ise çekebilirim iyi oyunlar.
Mevzu kinlenmek mevzusu değil, seni PM yolu ile uyarmamıza rağmen ikinci kez aynı şeyi yaptın.Bilmiyorsun varsaysak bile özel mesaj yolu ile uyarılarımızı dikkate alabilirsin ki mantıklı düşünecek olursak arada bir şahıs varken dumbell'ı alman imkansız.Yaklaşık yirmi dakika beklememe rağmen yine de komutu kullanamadım.Kişi ikinci kez aynı kural ihlalini tekrarladı, zamana bakarsanız 13:39 ve 13:56 olmak üzere arada zaman farkı var.Yaklaşık yirmi dakika boyunca beklemem bir şeyi değiştirmedi, kişi yine NON RP neticesinde /gyym calis komutunu kullanarak zamanımı da çalmış oldu.Bu da ikinci ihlalin kanıtı;

#6 - 02.01.2021 15:06
Bu arkadaşın daha önce car raming ve car jack yaptığına dair kanıtlar var zaten sunucu içinde yer almasını istemiyoruz. Gerekeni yapılsın.

#7 - 02.01.2021 15:23
Şaitliğimi onaylıyorum, insanların haklarına girilmesi bana göre büyük saygısızlıktır arkadaş yeni başlasada her ne kadar kendini savunsada orada gerekirse yarım saat bekleyen insanlar var, ((öğreğin ben)) bende bilirim böyle birşey yapmayı. Dediğim gibi kesinlikle şikayetin ve şaitliğin üstündeyim gerekeni yapılmalı.. :)

#8 - 02.01.2021 15:27
Şikayeti kabul ediyorum dedim, hala neden üsteliyorsunuz?

#9 - 02.01.2021 23:13
Diğer şikayetten alacağınız ceza ile birleştirilecek.

@mathila sunucuya yeni geldiyseniz eğer, sunucunun kurallarını okuyun. Henüz geleli birkaç saat olmuşken hakkınızda 2 şikayet açılması yönetim tarafından normal karşılanmıyor, tutumlarınızı düzeltin ve ceza sürenizce kuralları okuyun, gerekirse rol destek ekibimizle irtibata geçip yardım isteyin 7/24 aktif, oyuncuya yardımcı olan +50 kişiden fazla bir ekip size yardım etmeyi bekliyorken bu tutumlarınız masum karşılanmaz.

K&A.