Konu: [02.01.2021]Michael Toreno @Jhon_Martin Refuse RP Retarted RP  (Okunma sayısı 131 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.01.2021 19:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Michael_Toreno @Jhon_Martin

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alan_Van @zeusbaris

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Bunny Hop Refuse RP Retarted RP İC/OOC Karıştırmak

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Biz soygun yaparken arkadaşı geldi elimizdeki çuvalları bana verin diyerek saldırdı sonra onu  bayıltıp çöle attık arkadaşı geldi arkadaşım nerede dedi bize saldırmaya çalıştı sonra onu da bayıltıp çöle getirdik bir kaç soru sorduk üstünü aradım kimliğine bakmak için hiç bir türlü role uyum sağlamadı saçma emoteler ile kalkıp bunny yaparak kaçtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin rol eğitimine sokulmasını talep ediyorum, ek olarak ceza almasını talep ediyorum. Kişi rollerimiz baltaladı forum üzerinde bir kaç kişi daha yetersiz rol bilgisi sebebiyle şikayet oluşturmuş ilgilenilsin lütfen iyi forumlar.

« Son Düzenleme: 02.01.2021 19:13 Dipsy »

#1 - 02.01.2021 19:17

Bende o rolde bulunuyordum,gerçekten mide bulandırıcı bir roldü kişi rolümüzü baltaladı bütün rol zevkim kaçtı gerçekten ceza almalarını istiyoruz. Kesinlikle ve kesinlikle rol desteği almaları gerek ve cezada verilmesi gerek.
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 02.01.2021 19:27
Hadi ordan. Siz emoteli herşeyi yapıyorsanız bende yaparım. Emotesiz hareket etmedim.

#3 - 02.01.2021 22:28
Bizim yaptığımız her hareket emoteliydi. Senin verdiğin emote bile yanlış öyle birşey yapamazsın.                                                                                                         
 Verdiğin emote: Adamların arabasını kaçırır ve adamlar bakakalır. Böyle bir emote yok sen benim araca baktığımı nerden biliyorsun ben öyle bir emote vermedim.
Bu şahısın rol bilgisi ve ceza almasını kesinlikle istiyorum.
İyi forumlar   :)
« Son Düzenleme: 02.01.2021 22:30 zeusbaris »

#4 - 02.01.2021 23:13
Daha sunucuda birkaç saat geçirmiş olmanıza rağmen hakkınızda okuduğum 4.şikayet ve hepsi farklı kişiler/gruplar tarafından açılmış.

Cezalandırılacak.