Konu: [23.12.2020 - Çok kişi] Çoklu ihlal (Noob-DM, Retarted, İBK...)  (Okunma sayısı 930 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 24.12.2020 23:00
Ben orada Navegante'nin geçerli sebebiyle vardım, olayın kahramanlarından birisi benim zaten. Brawl başlayana kadar sadece izliyordum kesinlikle oraya gelişimde brawl amacım yoktu. Brawl başladığı zaman vurmak zorundaydım, arkadaşlarımda içindeydi. İyi roller iyi forumlar.

#21 - 25.12.2020 08:04
Bu arada serseri punk diyorsun,  ingilizce söylendiği zaman bir sürü anlamı çıkıyor ve o terimlerle rol yapıyoruz Punk diyorsan eğer benim bu tür anlamları çıkartmam çok normal bir durum.

#22 - 25.12.2020 09:53
Açıkçası bu olay hakkında fazla konuşmaya gerek yok beni bir arkadaşım sıkıntı var sende gel diyerekten gittim sonuçta arkadaşlarıma sahip çıkmam gerek her yaşanan rolün geçerli bir sebebi olması gerek demiş ne de güzel söylemiş ama ilk önce arkadaşıma vuran taraf onlardı zaten çok kalabalıktı olay sırasında ben 1 kişiye vurdum kimin bizden olduğunu bilmediğim için o da bizden çıktı zaten kavganın neden çıktığı konusunda en küçük bir fikrim bile yok tek bildiğim orada arada kaynadığım ayrıca dünden beri bir birliğim var salıyı çarşambaya bağlayan gece birliğim yoktu yanlış hatırlamıyorsam dolayısıyla sorumlu tutulması gereken bir birlik lideri de yok ayrıca ben kimseye karşı olay sırasında laf atmadım diye hatırlıyorum sanırım biriyle karıştırdılar ben sadece olay yerine gidip arkadaşlarımın yanında bulundum vurduğum tek kişide bizden çıktı ben olay yerinde geride kalan tarafdım kimseyi de düşürmedim düşürdüysem de kavga sırasında olmuşdur ama ben beni biriyle karıştırdıklarına inanıyorum.

#23 - 25.12.2020 10:02
Açıkçası bu olay hakkında fazla konuşmaya gerek yok beni bir arkadaşım sıkıntı var sende gel diyerekten gittim sonuçta arkadaşlarıma sahip çıkmam gerek her yaşanan rolün geçerli bir sebebi olması gerek demiş ne de güzel söylemiş ama ilk önce arkadaşıma vuran taraf onlardı zaten çok kalabalıktı olay sırasında ben 1 kişiye vurdum kimin bizden olduğunu bilmediğim için o da bizden çıktı zaten kavganın neden çıktığı konusunda en küçük bir fikrim bile yok tek bildiğim orada arada kaynadığım ayrıca dünden beri bir birliğim var salıyı çarşambaya bağlayan gece birliğim yoktu yanlış hatırlamıyorsam dolayısıyla sorumlu tutulması gereken bir birlik lideri de yok ayrıca ben kimseye karşı olay sırasında laf atmadım diye hatırlıyorum sanırım biriyle karıştırdılar ben sadece olay yerine gidip arkadaşlarımın yanında bulundum vurduğum tek kişide bizden çıktı ben olay yerinde geride kalan tarafdım kimseyi de düşürmedim düşürdüysem de kavga sırasında olmuşdur ama ben beni biriyle karıştırdıklarına inanıyo

JSW

*
v2 Oyuncusu 2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda OyundaydıRoleplayer
#24 - 26.12.2020 10:53
Bir önce attığım iletiyi sildim, yanlış kişi sanmışım tekrar atıyorum;

Chatlogumda görünen her şeyi duyabilirim kardeşim, önceden şunu verseydin: "/do Biraz sonra konuşacaklarımı sadece Lorenzo ve Bernard duyabilir." bi'sorun çıkmayacağını düşünüyordum. Ortam zaten aşırı derecede hararetli iki tarafta birbirine girecek durumdaydı. Buna karşı duyarlı olmanı tavsiye ederim bi'daha böyle bi'olay yaşarsan. Bu arada fena kin gütmüşsün bana olaydan sonra bu lafından anlaşılıyor: "Kendi hoodumda arkadaşımın yanında tek bir laf atmam 10 15 adam tarafından sopalanacağım bir brawl sebebiyse veya fear ihlaliyse hapse gitmeyi yeğlerim." Sıkıştırılmış hali 500 MB olan bi'oyun için bu kadar kinleniyorsan bi'psikoloğa ya da psikiyatri bölümüne görünmeni isterim iyiliğin için diyorum bunu, dalga anlamında algılama. Ortam o kadar hararetliyken laf atman zaten büyük bi'hata bunu kabullenmelisin. Emotesiz yumruklara gelirsek zaten bi'anda fena bi'brawl dönüyor ortada baş emoteler atıldı diğer kişiler için süre tanınmadan aktif brawl direkt başladı. Bu arada sanırım yabancı film izlemiyorsun, dublajsız. Şakalaşırken "Punk" kelimesi kullanılıyor ya da zenciler arasında kullanılıyor. Hararetli bir ortamda "Punk" dendiği zaman nasıl bi'kavga döndüğünü izlemek istersen Gangland Undercover'ın birinci sezonunda ortalarda bi'sahne var. Schitzo ve Stash arasında oluyor, sahneyi bulup izlemeni öneririm.
Verdiğin örneği benzetme şeklini hiç doğru bulmuyorum. Orada sizin gözünüzde bizi sadece sıradan bir bar çalışanı olarak düşünmeliydin, illegal davranan sizsiniz. Biz sizinle kavgaya meyilli değildik ki ben sarhoş rolü yaptığımı açıkçası ara ara /ame'den belirttim, bu sebeple kavga istiyormuş gibi görünmüş olabilirim. Hatta IC'den de sözlü olarak sarhoş olduğum belirtildi fakat benim ufak bir laf atmam dışında bizdeki herkes Fear RP'ye oldukça iyi uyuyordu. Sahneyi izledim, "punk"'u bu kadar ağır almalarının sebebi genel hapishane kültüründe "bitch" denilmiş gibi bir anlam taşıyor. Bar çalışanlarını bir grup gangstere benzetmeniz yanlış, laf atmayı geçtim mekan basmanız haliyle yanlış ve ihlal.

Şu ana kadar uzlaşmaya hayır demezdim fakat kim ne derse desin şikayetimin arkasındayım. Burada roller gangland senaryosuyla dönmüyor, iyi akşamlar.
Sıradan bir bar çalışanı olarak görmemi istiyorsan barına geç ve çalış, dışarıda ki kavgayla işin ne? Kavgaya meyilli değilselerdi senin sarhoş olduğunu bilip kavganın başında uzaklaştırıp içeri sokmaları lazımdı orayı bi'geç. Evet benim bulunduğum kültüre göre de bu bir hakaret sayılıyor, abim bir mafya oluşumunda ve ben onun kardeşiyim. Abim büyüttü beni, ne bekliyorsun şimdi bu serseri kelimesinden ne anlam çıkaracağımı? Tekrarlıyorum bar çalışanını gangstere benzetmemin sebebi kavgaya lups diye atlaması. Uzlaşmak isteseydin başında isterdin zaten, bu konuda asla yalan söyleme ve şu yalanlarını bi'kenara bırak.
Sıradan bir olayı büyütüp 20 30 kişi mekan basmak ne? Kimseye emri vaki konuşamazsın ki burada da senle emri vaki konuşan yok bunu yeğle önce. Bu kadar toxicliğe rağmen nasıl hala rol yapabildiğini anlamış değiliz. Daha önceki yazdıklarında kavga etmeye geldiğini kavga etmek için de arkadaşlarını çağırdığını şikayetin altında yazılan yorumlardan bile anlayabilirsin. Bu konuda anlaştığımızı varsayıyorum? Kavga için gelen sizsiniz, bardan çıkarak olayların başlamasına sebep olan kişi Paul Williams karakteri, ee daha ne? Suça azmettiricilik diye bir şey duymadın mı sen? Kendi birliğinin yasağı var diye olayı sen üstleniyorsun sonrasında da zaten NC atıp farklı bi karaktere geçiyosun. Daha saymama gerek var mı? Bence yok.

O onun kültürü bu bunun kültürü, sen benim kültürüme saygı göstermemişsin ki ben senin kültürüne saygı göstereyim? Abin mafya oluşumundaymış ee ahhahahaha yani buna anca güler geçerim. Abine güvendiğin belli İc olarak söylüyorum abinin birliğinin yasağı var e suçu ben üstleneyim birlik lideri de sizle iletişime geçip bu olay birliğime yansımasın siz hallediceksiniz falan bildiğimiz şeyler bunlar birbirimizi kandırmayalım.

Abinin rolünü bekleyip, bir sarhoşun dediğine göre kavga başlatmamış olsaydınız bu şikayet olmaz burada vaktimi kaybetmezdim. Kaldı ki mekanı basan sizsiniz neyin uzlaşmasını yapalım çekirdek çitlediğimiz için özür mü dinlememiz gerekiyordu pardon ben orayı tam anlamadım? Lorenzo Gauci ve Paul Williams karakterleri bar içinde konuşup anlaşmaya vardığında dışarıda brawl rolü bitmişti? Kendin söylüyorsun 500 mb oyun diye, triggerlanıp iki üç tane piksel karakteri dövünce rahatladıysanız ne mutlu size.

Nasıl gelirsen öyle uğurlanırsın bunu da unutma, umarım ooc hayatında işlettiğin kafede birileri çekirdek çitleyerek seni seyreder ve aklına yaptığın bu rol gelir.

#25 - 26.12.2020 20:37
Cidden bir şey anlamıyorsun daha fazla buraya duvar gibi savunma yapma gereği duymuyorum benim ne için geldiğimde belli o kadar şeyin altında kalmamı mı bekliyordunuz bilemem ıcde gurursuz bir karakterim yok bunu bilmenizi isterim ne kadar mücadele versemde her lafa bir kulbunuz var kanıtsız bir şekilde ben kanıtlarımıda attım gerisinede karışmam admin kararı beklerim iyi oyunlar
« Son Düzenleme: 30.12.2020 13:04 dOise »

#26 - 30.12.2020 16:30
Eğer bir ceza alacak olursam, bunun Yılbaşı gecesi olmamasını dilerim. Yılbaşı'nda güzel planlarım var, anlayışınız için çok teşekkür ederim. Daha sonrasında x2-x3 bile atabilirsiniz. Sorun değil, sadece yılbaşını cezasız geçirmek istiyorum, eğlenmek istiyorum. Yaklaşık 4 gündür PC'm yoktu, sıkıntıdaydım. Tek eğlencem ve hayatsız gibi oynadığım sunucuda Yılbaşı gecesi çok eğleneceğime inanıyorum.

#27 - 01.01.2021 15:05
Şikayet incelendi.

@Warpector @dOise Sadece sizi çekirdek çitleyip, izlediler diye bir birliğin mekanını basamazsınız. Bunu yaparken "sivil, başka birliklerden" tek-tek kişileri çağırmanız da ayrı bir ironi.
Ana kahraman olarak gözüken karakterlere ceza işlemi uygulanacak.

Şikayet kapatıldı.
« Son Düzenleme: 01.01.2021 15:08 Stance »