Konu: [1.01.2021] Treyshuan Loward  (Okunma sayısı 247 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 01.01.2021 23:42

Şikayetten haklı çıkmam olası, çünkü suçladığınız her şeyin fazlasıyla savunması ve kanıtı bulunuyor bende. Fakat OOC tehditin sebebini çözemedim, köşedeki silahsız torbacıları vurabileceğine dair söylemlerini OOC'den görmek istemezdim. Eğer, barış sonrası agresifliği devam ettirip de karşı taraftan da agresiflik gördüğün bir rolü ilk defa görüyorsan, şaşırdım.

Savunmamı yazarken, yazdığın şeyi değiştirmişsin.Yazdığın eski şeyin de ss'ini alta bırakıyorum, ve yeni yazdığın şey hakkında da devam ediyorum konuşmaya. Kustuğun OOC kinini keşke ben görmeden önce değiştirseydin, üzücü oldu.

Kanka dediğin gibi sırf köşede durduğumuz için bize sıkabiliyorsan bizde her gün nedensizde sıkabiliriz o zaman size.
Sırf köşede durduğunuz için sizi vurmadık, alakası bile yok konu ile. Bence açtığınız şikayeti tekrar okuyun, çünkü konu ile alakası bile yok şu an anlattığınız şeylerin. Dün bir barış durumu oldu, ve bugün gelip bize gözdağı vermeye devam ettiniz. Sebepsizce olduğunu iddia edemezsiniz, çünkü barışı siz bozdunuz. Sabahtan beri size agresif yapmadığımız gibi, barışı bozmasaydınız hala agresif yapmamaya devam ederdik. Gözdağını siz verdiniz ve barışı bozdunuz, sıkmamızın da sebebi bu. Sebepsiz olduğunu iddia etmek garip.

#11 - 01.01.2021 23:53
Mixing suçlaması yapmanız da ayrıca komik geldi. Olay yaşanırken sokaktaki mahalleliler olayı gördü, IC olarak sokak büyüklerine haber verdi. Bunun sonrasında Requan_Jennings ve Safram_Miroslav karakterleri soygun yapan ve araçla kaçan Wade'in peşine düşüp Pawn Shop önünde yakaladı. Orada Wade karakteri durumu inkar etse de zaten suçüstü olarak evin içinden eli dolu çıkarken görüldü, ardından eşyaları satmaya gelirken de görüldü. Durum gayet açık, IC olarak biliyoruz gözdağı için evlerimizi soyduğunuzu. Bu olayda bulunup da hala hiçbir şey yaşanmamış mixing suçlaması yapmanız garip bir durum. Ayrıca, daha birkaç gün önce sokak laflaşması sonrası sokakta on dakikada bir geçip silahsız torbacıları vurduğunuzda biz DM demezken, sizin "barış durumundan sonra" yaptığınız gözdağına bizim karşılık vermemize neden DM diyorsunuz, anlayamadım doğrusu. Laflaşmadan dolayı ateş açan insanlar, gözdağı sonrası ateş yemeyi absürt bulmamalı. İyi ve seviyeli forumlar, başka bir durum yoksa admin kararı bekleyelim.

Spoiler: GösterGizle

Kişinin evinin önünde çuvalla çıktığıma dair kanıt atar mısın rica etsem. Ayrıca dün beni zaten vurdunuz biliyordunuz madem evi soyduğumu zaten vurdunuz beni hala bunun olayını açıyorsun buraya, tamam dün vurdunuz falan, bugün neden vurdun o halde?
Elimdeki ss'leri yukarıda attım, kişiler soygun yaptığını biliyor ve sen de onların bildiğini biliyorsun. Bize bu bilgi gökten inmedi, sokaktaki sakinlerin görmesi ve bildirmesi ile bu rol başladı. Zaten yukarıda ss'i olan rol, sen yakalanmadan ve foruma ss'i atmadan önce yaşandı. İki karakter, senin evi soyman hakkında seni yakalayıp soruşturdu. Mixing yapabilecekleri bir yol gösterir misin bana o noktada? Karakterler direkt olarak kendilerine gelen bilgi sonucu Baykuş'un evine gittiler ve seni gördüler. Mixing yapabilecekleri bir yol da yoktu zaman da, her şey son derece ani gelişti. Hala neden ve hangi kanıtlarla mixing suçlaması yaptığını çözemedim.

Dünden sonra seni tekrar vurmamızın sebebini sorman da ayrıca garip. Dün biz seninle konuştuk ve iki taraftan da agresif hamle gelmeyeceği konusunda anlaştık. Bunun üzerine, sen tekrar bize gözdağı vermek için gözümüzün önünde evlerimizi soymaya devam edersen, biz de ateş etmeye devam ederiz. Buradaki DM nerede? Sen anlaşmayı bozdun ve agresifliğe/gözdağına devam ettin. Ben de bunun karşılığını verdim, herhangi bir DM söz konusu değil. Agresifliği tekrar başlatan biz değiliz, sabahtan beri gelmediği gibi, sen bu gözdağını vermesen agresiflik gelmemeye devam ederdi.
Dostum anlamadın galiba, Dyton Lewis'in evinin ben dün soydum akşamında zaten beni vurdunuz onun üstüne birdaha agresif bir hamlede bulunmadım. Normal bir şekilde Idlewood apartmandan random bir kişinin sizden biri bile değil evini soyduğum kişi. Buna dayanarak sırf o apartmanı soyuyorum diye beni vuramazsınız.

#12 - 02.01.2021 00:11
Mixing suçlaması yapmanız da ayrıca komik geldi. Olay yaşanırken sokaktaki mahalleliler olayı gördü, IC olarak sokak büyüklerine haber verdi. Bunun sonrasında Requan_Jennings ve Safram_Miroslav karakterleri soygun yapan ve araçla kaçan Wade'in peşine düşüp Pawn Shop önünde yakaladı. Orada Wade karakteri durumu inkar etse de zaten suçüstü olarak evin içinden eli dolu çıkarken görüldü, ardından eşyaları satmaya gelirken de görüldü. Durum gayet açık, IC olarak biliyoruz gözdağı için evlerimizi soyduğunuzu. Bu olayda bulunup da hala hiçbir şey yaşanmamış mixing suçlaması yapmanız garip bir durum. Ayrıca, daha birkaç gün önce sokak laflaşması sonrası sokakta on dakikada bir geçip silahsız torbacıları vurduğunuzda biz DM demezken, sizin "barış durumundan sonra" yaptığınız gözdağına bizim karşılık vermemize neden DM diyorsunuz, anlayamadım doğrusu. Laflaşmadan dolayı ateş açan insanlar, gözdağı sonrası ateş yemeyi absürt bulmamalı. İyi ve seviyeli forumlar, başka bir durum yoksa admin kararı bekleyelim.

Spoiler: GösterGizle

Kişinin evinin önünde çuvalla çıktığıma dair kanıt atar mısın rica etsem. Ayrıca dün beni zaten vurdunuz biliyordunuz madem evi soyduğumu zaten vurdunuz beni hala bunun olayını açıyorsun buraya, tamam dün vurdunuz falan, bugün neden vurdun o halde?
Elimdeki ss'leri yukarıda attım, kişiler soygun yaptığını biliyor ve sen de onların bildiğini biliyorsun. Bize bu bilgi gökten inmedi, sokaktaki sakinlerin görmesi ve bildirmesi ile bu rol başladı. Zaten yukarıda ss'i olan rol, sen yakalanmadan ve foruma ss'i atmadan önce yaşandı. İki karakter, senin evi soyman hakkında seni yakalayıp soruşturdu. Mixing yapabilecekleri bir yol gösterir misin bana o noktada? Karakterler direkt olarak kendilerine gelen bilgi sonucu Baykuş'un evine gittiler ve seni gördüler. Mixing yapabilecekleri bir yol da yoktu zaman da, her şey son derece ani gelişti. Hala neden ve hangi kanıtlarla mixing suçlaması yaptığını çözemedim.

Dünden sonra seni tekrar vurmamızın sebebini sorman da ayrıca garip. Dün biz seninle konuştuk ve iki taraftan da agresif hamle gelmeyeceği konusunda anlaştık. Bunun üzerine, sen tekrar bize gözdağı vermek için gözümüzün önünde evlerimizi soymaya devam edersen, biz de ateş etmeye devam ederiz. Buradaki DM nerede? Sen anlaşmayı bozdun ve agresifliğe/gözdağına devam ettin. Ben de bunun karşılığını verdim, herhangi bir DM söz konusu değil. Agresifliği tekrar başlatan biz değiliz, sabahtan beri gelmediği gibi, sen bu gözdağını vermesen agresiflik gelmemeye devam ederdi.
Dostum anlamadın galiba, Dyton Lewis'in evinin ben dün soydum akşamında zaten beni vurdunuz onun üstüne birdaha agresif bir hamlede bulunmadım. Normal bir şekilde Idlewood apartmandan random bir kişinin sizden biri bile değil evini soyduğum kişi. Buna dayanarak sırf o apartmanı soyuyorum diye beni vuramazsınız.
Dün Baykuş'un evini soyarak bize gözdağı verdin, sonrasında çatışmada vurduk, daha sonrasında agresifliği bitirme konusunda anlaştık. Buraya kadar bir sorun yok. Fakat sonrasında, sen tekrar bizim çevremizde ev soymaya devam edersen biz bunu net bir şekilde gözdağı olarak algılarız. Biz o konumda rollerimizi yapıyoruz, karakterlerimiz orada yaşıyor ve orada yaşayanları da koruyor. Sokakta bulunan başka bir evi de soysan aynı şekilde gözdağı olarak algılardık. Çünkü agresifliği bitirdiğimizden sonra, tekrar gözümüzün önündeki evi soyuyorsun. Bulunduğumuz köşeden net bir şekilde soygunu görebiliyorduk. Sonrasında yürüyerek yükleri koyduğunuz motora ve apartman girişine gittiğimizde ise motorlu arkadaşın uzaklaşıyor, sonrasında tekrar gelip tekrar eşya alıp tekrar uzaklaşmaya çalışıyor. Eğer durumun bizimle alakası yoksa, bizden kaçmasına da gerek yoktu. Bizden kaçması ve dünkü gözdağınızdan sonra aynı senaryonun aynı bölgede farklı evlerde yaşanması, bize net şekilde agresiflik olarak gözüküyor. Ani gelişen bir roldü, birkaç dakika içinde her şey gerçekleşti ve bu birkaç dakika içinde yukarıdaki şeyleri düşünerek yaptığın şeyi barış bozmak ve agresiflik olarak algılamak işten bile değil. Durum tamamen IC gelişti. Eğer bana gelip bu durumu açıklasan, agresif amaç gütmediğin halde benim bunu yaptığımı söylesen, konuşarak tekrar barış yoluna girebilirdik. IC bir konuyu foruma taşıyarak bu kapıyı kapatmanın gereği yoktu. Ortada bir DM yok, karakterimin yapması gereken şeyi yaptım.

#13 - 02.01.2021 02:14
OOC kinim falan yok bro hayatım oyun değil benim bütün gün bunlar düşünecek birisi değilim bizi tanıyan herkes bilir kendi aramızda eğlenen insanlar olduğumuzu   cümle biraz hatalı geldi banada değiştirdim .Köşede duruyor diye insan vurabiliyorsak bende aynısını yaparım onu söylüyorum sana hiç mantıklı değil dediğin tamamen DM yaptığın Karşılık vermeden hiçbir diyaloğa girmeden birisini vuramazsın.
« Son Düzenleme: 02.01.2021 02:19 nokia6 »

#14 - 02.01.2021 10:06
Merhaba, incelendi.

Emotesiz işlem kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.