Şikayetten haklı çıkmam olası, çünkü suçladığınız her şeyin fazlasıyla savunması ve kanıtı bulunuyor bende. Fakat OOC tehditin sebebini çözemedim, köşedeki silahsız torbacıları vurabileceğine dair söylemlerini OOC'den görmek istemezdim. Eğer, barış sonrası agresifliği devam ettirip de karşı taraftan da agresiflik gördüğün bir rolü ilk defa görüyorsan, şaşırdım.
Savunmamı yazarken, yazdığın şeyi değiştirmişsin.Yazdığın eski şeyin de ss'ini alta bırakıyorum, ve yeni yazdığın şey hakkında da devam ediyorum konuşmaya. Kustuğun OOC kinini keşke ben görmeden önce değiştirseydin, üzücü oldu.
Kanka dediğin gibi sırf köşede durduğumuz için bize sıkabiliyorsan bizde her gün nedensizde sıkabiliriz o zaman size.
Sırf köşede durduğunuz için sizi vurmadık, alakası bile yok konu ile. Bence açtığınız şikayeti tekrar okuyun, çünkü konu ile alakası bile yok şu an anlattığınız şeylerin. Dün bir barış durumu oldu, ve bugün gelip bize gözdağı vermeye devam ettiniz. Sebepsizce olduğunu iddia edemezsiniz, çünkü barışı siz bozdunuz. Sabahtan beri size agresif yapmadığımız gibi, barışı bozmasaydınız hala agresif yapmamaya devam ederdik. Gözdağını siz verdiniz ve barışı bozdunuz, sıkmamızın da sebebi bu. Sebepsiz olduğunu iddia etmek garip.