CAR-RAMMING / CAR-PARKNormal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.MESLEK ÇALIŞANLARINA PUSU ROLÜTaksicilik, tamircilik, taşımacılık gibi meslek çalışanlarına, aynı zamanda PD ve ASGH çalışanlarına çağrı üzerinden bir noktaya çekip pusu kurmak, gasp etmek, yasaklı roller arasındadır.
Olayı bir-bir anlatıyorum. Öncelikle hiç bir şekilde araç kullanmadım ki SS'lerin hiçbirinde araç kullandığım gözükmemekte. Arkadaş rotasında ilerlerken sanırım pointi kaçırdığı için üstümüze kırıp aracımızın yönünü değiştirdi. Bizde masrafı karşılamak amacıyla araçtan indik ve aracın yanına gittik. Kendisi önü-arkası kapalı omasına rağmen realistik düşünürsek 4-5 metresi olan bir aracı motoru kullanırmış gibi bize çarparak çıkarıp gitti. Navarra arkadaşın peşine takıldı ve durdurmaya çalıştı, olay tamamen bundan ibaret, gerekli kanıtlarımı bırakıyorum.SS;Spoiler: GösterGizle