Konu: Joseph_Navarra / @elbetbirgün /  (Okunma sayısı 215 defa)

#0 - 30.12.2020 23:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joseph Navarra @elbetbirgün

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.12.2020 / 22:57

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Türkçe Terim / Car Ramming / Meslek yapanlara saldırı veya pusu

Alıntı
CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

MESLEK ÇALIŞANLARINA PUSU ROLÜ

Taksicilik, tamircilik, taşımacılık gibi meslek çalışanlarına, aynı zamanda PD ve ASGH çalışanlarına çağrı üzerinden bir noktaya çekip pusu kurmak, gasp etmek, yasaklı roller arasındadır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıslara yanlışlıkla meslek aracımlar çarptım, ve özür diledim. Fakat şahıslar sanki mafya kovalamacasına girercesine meslek aracıma çarptı, para kazanmamı engelledi ve ''ANANI'' gibisinden türkçe terim kullanıp meslek yapan kişilere küfür edip saldırı yaptı. Car Ramming ve Türkçe terim artı olarak Meslek yapanlara pusu gibi bir ihlalden ceza almasını istiyorum iyi çalışmalar diliyorum  :-X

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:    

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 31.12.2020 11:40 Thomp »

#1 - 30.12.2020 23:34
Olayı bir-bir anlatıyorum. Öncelikle  hiç  bir şekilde araç kullanmadım ki SS'lerin hiçbirinde araç kullandığım  gözükmemekte. Arkadaş rotasında  ilerlerken sanırım pointi kaçırdığı için üstümüze kırıp aracımızın yönünü değiştirdi.  Bizde masrafı karşılamak amacıyla araçtan indik ve aracın yanına gittik. Kendisi önü-arkası kapalı omasına rağmen realistik düşünürsek  4-5 metresi olan bir  aracı motoru kullanırmış  gibi  bize  çarparak çıkarıp gitti. Navarra arkadaşın peşine takıldı  ve durdurmaya çalıştı, olay tamamen bundan ibaret, gerekli kanıtlarımı bırakıyorum.

SS;

Spoiler: GösterGizle

#2 - 30.12.2020 23:39
Olayı bir-bir anlatıyorum. Öncelikle  hiç  bir şekilde araç kullanmadım ki SS'lerin hiçbirinde araç kullandığım  gözükmemekte. Arkadaş rotasında  ilerlerken sanırım pointi kaçırdığı için üstümüze kırıp aracımızın yönünü değiştirdi.  Bizde masrafı karşılamak amacıyla araçtan indik ve aracın yanına gittik. Kendisi önü-arkası kapalı omasına rağmen realistik düşünürsek  4-5 metresi olan bir  aracı motoru kullanırmış  gibi  bize  çarparak çıkarıp gitti. Navarra arkadaşın peşine takıldı  ve durdurmaya çalıştı, olay tamamen bundan ibaret, gerekli kanıtlarımı bırakıyorum.

SS;

Attığın sste ben yola araçla atladığınızda sırf çarptığım için arka ve önümü kapattığınız görülüyor, arkadaşın Türkçe terim kullanıyor.

#3 - 30.12.2020 23:41

SS;

Kusuruma bakma, araçta sen yoktun ama meslek yapan birine iki araçla arkalı önlü sarmanız ihlaldir, yine de admin kararını bekleyelim senin pek suçun yok gibi görünsede.

#4 - 31.12.2020 11:35
@aka VENOM  adlı şahısın bir suçu yok, o yüzden onun adını siliyorum.

#5 - 31.12.2020 14:45
Savunma bekleniyor. @elbetbirgün

#6 - 31.12.2020 18:23
Savunmayı ismim varken ben tamamladım Mustafa, gerekli ayrıntıları yazdım dostum.

#7 - 01.01.2021 13:45
Merhaba,

Joseph_Navarra karakteri, Car Ramming kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.