Merhaba, öncelikle taksicilik yaparken taksiyi kendi yol ihtiyacım olarak kullandığımı ve kullanmadığımı bu arkadaş bilemez, buna ek olarak şahsi aracım olduğu için taksiyi kendi yol ihtiyacımı gidermek için kullanmam saçma olurdu keza bunu kanıtlayacak bir delili bulunmamaktadır. Ben müşteriden müşteriye giderek mesleğimi doğru bir şekilde yapıyorum. SS'lerde görüldüğü üzere şahıs ters şeritten geldiği için ona çarpmamak için hamle yapsamda çarpmış bulundum. Kaza rp'si yapmak için şahısa "İyimisin?" vs. gibi sorular sordum fakat şahıs rp yapmak yerine bana şikayet açacağını OOC chat ile rolü bölerek PM vasitasıyla söyledi ve RP'ye devam etmeyi reddetti, bunu chat loglardan görebilirsiniz. Aracının masrafını karşılamak istediğimi söylediğimdede umursamadı. Sürekli RP kuralını ihlal edip, kaza rp'sini reddetti. Bu şahsın amacının o an arabasına çarptığım için bana jail cezası verdirmek olduğunu OOC olarak umursamazlığı ve rolü bölmesinden anlayabilirsiniz. SS'lerde görüldüğü üzere şahıs beni suçlu göstermeye çalışırken kendi kusurlarını ve ihlallerini yok saydı. Haklı olduğumu ve beni şikayet eden şahısın haksız olduğunu SS'ler ve loglar yardımıyla teyit edebilirsiniz, teşekkürler.

(Karakter bilgilerim yanlış girilmiş *lvl)