Konu: [01.01.2021 - Matthew_Lewis] DM  (Okunma sayısı 117 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.01.2021 13:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı Matthew_Lewis @Wynaxx :

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:[ b] 1.01.2021 13:52

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:   Kişinin yanına gidip dostluk maçına var mısın diye sordum, biraz bekledikten sonra bir şey demeden arkamdan vurmaya başladı, non rp ve dm yaptığını bildiğim için karşılık vermedim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:[/b

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 01.01.2021 14:01
Savunma bekleniyor. @Wynaxx

#2 - 01.01.2021 14:07
Savunmamı yapıyorum:

Ben yaklaşık 10 dakikadır falan afkyım. Bu süreçte kardeşim bilgisayara oturup (kardeşim 3 yaşında, bu yüzden multiplayer veya singleplayer ayrımı yapamıyor) kendini bizim deyimimizle single-player'da sanıp insanlara saldırmış. Ben odama doğru yürürken bi' anda koşarak uzaklaştı. Zaten oradan anladım bir şeyler yaptığını. Kendisinden özür diliyorum, oyunu kardeşim oturmasın diye ya kapatmalıydım ya da herhangi bir şekilde gizlemeliydim. Veya başka türlü şeyler yapmalıydım. Beni belki bazılarınız tanır, hiçbir şekilde kural ihlali ve buna benzer şeyler yapmam, yapmamaya çalışırım. Kardeşim adına tekrardan özür diliyorum, eğer ceza yiyeceksem de buna her türlü razıyım.

Tekrardan özür dilerim, hakkını helal et.

#3 - 01.01.2021 14:09
"Ben odama doğru yürürken bi' anda koşarak uzaklaştı."

Tamam kanka affediyorum xd

#4 - 01.01.2021 14:11
Alıntı
"Ben odama doğru yürürken bi' anda koşarak uzaklaştı."

Tamam kanka affediyorum xd

İnanabilirsin veya inanmazsın. Ben sadece gerçekleri anlatıyorum. Ceza kararını da artık yetkili arkadaşlarımız yapar veya yapmaz, bilemiyorum. Dediğim gibi tekrardan özür dilerim, kusura bakma.

#5 - 01.01.2021 14:12
Merhaba,

Yapılan savunma yeterli bulundu. Ayrıca şikayeti açan tarafta işlem uygulanması taraftarı değil. Herhangi bir ceza-i işlem uygulanmayacak.

Şikayet kapatıldı.