Konu: Sunucuda bugün ölen illegal roller.  (Okunma sayısı 1483 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#40 - 29.12.2020 17:56
Yok bazıları illegali silahlı rol sanıyor, sonra çete mafyayı basarmı? Basar kardeşim böyle rol yaparsanız basar. Aureus ve Diersa çok haklı bir yorum yapmış. Ic bir hatayı ooc ye taşımayı bırakın bunlar rolle olan şeyler rolde hata yaptık ooc de değil.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#41 - 29.12.2020 18:45
Ben eski kafalıyım bu sistemi de uygulayacağım hayırlısıyla hükümet gözde çok büyütülmüş bazı yargıları kırmak lazım, hala doğru söylemeye çekinen insan var yetkili bişey diyecek diye.
Lütfen kusuruma bakma ortak nezaket ya da başka bir kabahat de sayılmasını istemem ama profil fotoğrafındaki dizinin rolünü gerçekleştirmeye geldiysen çok yanlış yerdesin dostum. Hem de hiç realistik olmayan bir rolün içindesin öyle diyeyim. Amerika'da suç silahla vesaire değil, illegaller gerçekte genellikle parasındalar işin. Silahınızı kaybettiniz diye burada illegal rol öldü diyorsan illegal konseptlerde ciddi bir eksiğin var demektir. Emin ol Amerika'da 5 yıl yaşa o 5 yılda silahlı çatışmaya ya da silah bulunduran bir insana 2, en fazla 3 kez rastlarsın. Hayatlar EDHO dizisi gibi değil maalesef.

Kardeşim sen bir dehasın ve tam bir roleplayersın biz de tam anlamıyla EDHO'yu vice roleplayda yansıtmaktı herkesle düşman olup şehirin en tepesine çıkıp hükumete kafa tutacağız aynen bu şekil.
Pekala, silah alınca umarım sokak ortasında millete falan ateş etmezsiniz. EDHO rollerinizde başarılar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#42 - 29.12.2020 20:03
Son derece haklı bir isyan, bu videoyu izlediğinizde VCPD'nin ne kadar saçma bir şekilde güçlü olduğunu anlayacaksınız. Diye düşünüyorum ...

Mutlu
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Mutlu tepkisini veren kullanıcı(lar):
depresifhadisler,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#43 - 29.12.2020 22:23
Son derece haklı bir isyan, bu videoyu izlediğinizde VCPD'nin ne kadar saçma bir şekilde güçlü olduğunu anlayacaksınız. Diye düşünüyorum ...

Polise sıkarsınız, onlarda armut atar size kanka böyle balon atarlar size düşersiniz. Kanka böyle bir şey yok :D. Siz onlara sıkarsanız onların kaçacağını yada sıkmayacağını söylemeyin çok saçma bir şey.
Haha
1
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
Volterra,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#44 - 29.12.2020 22:34

Videoda farkettiysen karşı taraf full silahlı bildiğin terörizm olayı gibi bir durum var. Bu tarz bir olayda adamların ne yapmasını bekliyorsunuz?
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Volterra,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#45 - 29.12.2020 22:46
 :-\
Hmmm
1
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
Volterra,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#46 - 30.12.2020 13:27
Haklı bir isyan değil açıkçası, bir ülkedeki en güçlü oluşumun polis departmanları olduğunu anlamalısınız. Polise sıkamazsınız, polise yumruk atamazsınız, saldırı hareketinde bulunamazsınız, polise diklenemezsiniz, bağıramazsınız, korkusuzluk yapamazsınız. İllegal roller ölüyorsa maalesef bunun sorumlusu PD değil. Şehir içinde silahlı çatışma yapmak bu kadar basit değil, bir bölgeyi izleyen EN AZ 8 tane CCTV kamerası bulunuyor (( vice-rp.com/forum/harita )) (kasabalar bile dahil) Çoğu izlediğiniz videolarda "PD düşürmek bu kadar kolay" diye düşünerek (?) kendi rollerinizden ödün verip DM'e başvurmak sizin suçunuz ve PD tarafından da karşılığını almışsınız, sizde shotgun varken PD'nin armut toplamasını beklemeyin.

Tüm yapılan baskınlar "aa bunlar illegal, gelin basalım" kafasıyla yapılmıyor. 9 aydır VCPD'deyim, kanıtım olmadığı için tutuklayamadığım fakat OOC olarak suç işlediğini bildiğim çok adamı gözaltından çıkarıp salmak zorunda kaldım. Öncelikle şu "bir günde baskın yaptılar, bitirdiler" olayı yanlış. Her şey planlanıyor, tüm memurlar operasyonla ilgili eğitim alıyor, dedektif büro gerekli izinleri çıkarıyor vs. Bir cümleyle özetlemek pek doğru değil. Las Venturas'a gidip çatışılıyor, şehirde birileri sokak ortasında birbirini vuruyor. Birileri araçtan inip mekan basar gibi sokak ortasında adamları tarıyor. Üzgünüm ama herkes yaptığı şeyle yargılanır. "Bugün ölen illegal roller" diyorsunuz, onaylı hood olup baskın yapılmayan birçok yer vardı. Elde ne kanıt varsa, buna göre hareket edilir.

Maalesef, belki biraz acı bir söz, VCPD, tüm birliklerden üstündür. (Bürokraside belki değil fakat sahada böyle.) Bir polis suçluyu değil de bir suçlu polisi gerçek hayatta kovalayacak duruma gelirse o zaman roleplayde de kurallar değişebilir.

Ekleme: Yakalanan her illegal durumda baskın yapılıyor olsaydı, her hafta bir baskın haberi görülürdü. Çoğu zaman olaylar biriktiriliyor ve buna göre hareket ediliyor. Bu konuda VC:RP'nin dengeli politikası da bana kalırsa harika işliyor.

K&A
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Flexman, TheVirtuoso,
Tepki yok