Konu: [29.12.2020] Williams_Ronnie - EMOTESİZ ADAM DÖVME  (Okunma sayısı 235 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.12.2020 18:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Williams_Ronnie @BerkayMedusatr09

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Richard Charles

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.12.2020 - 17:47

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: EMOTESİZ İŞLEM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın  Kendi aramızda IC bir şekilde sorunu çözmeye çalışırken yukarıda belirttiğim karakter emote vermeden dövdü  aşağıdaki görüntüdede her şeyi daha iyi görebilirsiniz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekilen cezanın verilmesini rica ediyorum.

#1 - 29.12.2020 18:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Williams_Ronnie @BerkayMedusatr09

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Richard Charles

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.12.2020 - 17:47

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: EMOTESİZ İŞLEM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın  Kendi aramızda IC bir şekilde sorunu çözmeye çalışırken yukarıda belirttiğim karakter emote vermeden dövdü  aşağıdaki görüntüdede her şeyi daha iyi görebilirsiniz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekilen cezanın verilmesini rica ediyorum.

Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 29.12.2020 20:45
Gece açıklayacağım her an var dostum

#3 - 29.12.2020 23:54
Dostum kavga yaşanabilecek bir ortamda braw,fearl yada emote gerektirmez olay spontane gelişebilir.gerekli ssleri adminler isterse atacağım Orada arabama çartığınız için sizi takip ettim bende vurdum fakat siz geri döndüğünüzde ilk vuran bayılttığım karakter di gereğinin yapılmasını arz eder iyi oyunlar ve iyi forumlar dilerim.

#4 - 30.12.2020 13:53
Dostum kavga yaşanabilecek bir ortamda braw,fearl yada emote gerektirmez olay spontane gelişebilir.gerekli ssleri adminler isterse atacağım Orada arabama çartığınız için sizi takip ettim bende vurdum fakat siz geri döndüğünüzde ilk vuran bayılttığım karakter di gereğinin yapılmasını arz eder iyi oyunlar ve iyi forumlar dilerim.
Ortada herhangi brawl,kavga yoktu sne durduk yere vurdun dostum üst ss'de görüldüğü gibi IC bir şekilde sorunu çözmeye çalışıyoruz gayet'te sakiniz fakat sen alakasız bir şekilde emote vermeden saldırdın diyorsun üst ss'e dikkatli bakarsan tek bir cümle kurmuşsun ve ardından hemen saldırmışsın yetkililerin gereğini yapacağından eminim yaptığın açıklama çok saçma :D

#5 - 30.12.2020 14:08
Merhaba,

Williams_Ronnie karakteri, Emotesuz İşlem kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.