Konu: Cruz_Lee,Williams_Ronnie NJ  (Okunma sayısı 242 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.12.2020 01:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cruz_Lee,Williams_Ronnie (Forum hesaplarını bulamadım)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arabamı tamir etmek için tamir yerine gidiyordum arkadaşlar bir anda beni araçtan rol yapmadan atmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Burada Cruz_Lee rolsüz bir şekilde beni araçtan atıyor.

Burada ise Williams_Ronnie arkadaşımız rolsüz bir şekilde beni araçtan atıyor.

Bu ss ise arkadaşın aracı alıp kaçtığına dair ss.

Ek açıklamalar(varsa): Gerekenin yapılmasını talep ediyorum.

#1 - 30.12.2020 01:15
Güzel kardeşim arabayı bir dakika önce tamir ediyorum geliyosun bilerek çarpıyosun daha sonra yoluma gidiyorum yine çarpmaya devam ediyosun sonra şikayet açıyorsun. Arabadan indirme konusunda arabanı alıp kaçmadım sadece seni indirdim brawl rolü geçsin diye diğer türlü arabadan beni ezmeye kalkıyorsun?

#2 - 30.12.2020 01:41
Şikayeti diğer arkadaşın açsa daha güzel olurdu sanki her şeyi anlatmamış sana. :D

#3 - 30.12.2020 01:58
Dostum Arkadaşımın arabsına kasti olarak çarpıyorsun adam 300 lira ödedi orada sen full çarpıyorsun diye Hatta rapor bile çektim adminlere şikayet aç dediler ben senin arabana binmemin sebebi arkadaşımın arabadına tekrar tekrar vurma diye Gerekli ss'ler vardır admin gerekli görürse atarım iyi günler.

#4 - 30.12.2020 02:02
Dostum keşke olay anında orda olsaydın arkadaşı sana açtırmış şikayeti bu bir şuçtur.

#5 - 30.12.2020 02:03
şikayeti açan arkadaş olay anında yok idi arkadaşına açtırmış benim diye yutturmaya çalışmayın ADMINLER SALAK DEĞİL !

#6 - 30.12.2020 02:04
bizi şikayet eden arkadasın karakterinin ismine bakın sslerdeki kisinin ismine bakın admin kandırmak şuçtur.

#7 - 30.12.2020 12:19
Bu gün NC attım kardeşim bakabilirler fakat bu yaptığın ihlali değiştirmez birde lütfen spam yapma yazıcaksan 1-2 kere yaz bu zaten yeterli olacaktır herkese iyi forumlar.

#8 - 30.12.2020 15:06
Merhaba,

Cruz_Lee & Williams Ronnie karakterleri, Car Jack kapsamında cezalandırılacaklar.

Şikayet kapatıldı.