Selamlar;
Bayağıdır uyumuyordum yani neredeyse 37-38 saattir uyumuyorum ve chat akışınada bakmadım. Şahısa kaç set kaldı diye sordum sonrasında bıraktı ve üç saniye bıraktığında bittiğini sandım. Hiçbir biçimde normalde kimseyi suistimal etmem ama burada nedense böyle bir davranış sergilemişim. Pm'den oyuncumuz bana "ahahaha" ve sonrasında "iyi roller" yazıncada bitti zannettim. Bana pm'den iletseydi bunu direktman /gym iptal yazarak sonlandırır kişiye bırakırdım. Tekrardan arkadaşımdan özür diliyorum. Rolünü veyahut gym'i icraa ederkenki davranışım için ondan özür diliyorum, iyi forumlar. Kural ihlali yapmamaya itinalı bir biçimde özen gösteriyorum. Yani örnek bir oyuncu olarak sıfır kural ihlali ile rollerimi icraa etmeye çalışıyorum. Eğerki Arthur isimli arkadaşım bu minik ve gözden kaçmış olayı özürlerim niteliğinde kabul ederse çok sevinirim. Kendisine forum yoluyla ve pm yoluyla olay sonrası özür dilediğime dair minik bir ileti gönderdim. Tekrar tekrar kusura bakmayın forumu işgal ettiğimiz için. İyi roller, iyi forumlar.