Konu: [29.12.2020]Gerrard_Tognetti,Niklaus_Salvatore, Non-RP  (Okunma sayısı 233 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.12.2020 20:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gerrard_Tognetti-@cubbelinigga,Niklaus_Salvatore-@rachezs34

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Emily_Burrington

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.12.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Polislerle dolu bir karakolda kelepçeli bir şekilde kaçmanız mantık dışı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 29.12.2020 21:54
Öncelikle merhaba, şikayetin fazlasıyla boş olduğunu düşünüyorum. Tamamen İC bir rolü OOC'ye taşımışsınız, İC'de gelişen bir rol Niklaus ve benim kendi karakterim aynı şekilde düşünüp kaçıyorlar. Oraya "polislerle dolu karakoldan kaçmanız mantık dışı" yazılmış, eğer böyle bir şey düşünüyorsanız bizi yaklayabilidiniriz, yakalamanız gerekiyordu zaten. Kapıdan çıktıktan sonra direk yakalayabilirdiniz ve daha ağır bir şekilde işlem uygulanması gerekir. Bunu diğer insanlarda yapıyor, bu İC gelişen bir rol mantık dışılık bir davranış yok. Olaya realistik bakarsan yapılabilir, hatalı. İC'den OOC'ye taşımak hatalı bir davranış. Artı olarak şunu söylemek istiyorum, aktif rol ortamında /b kanallarını kullanmamaya dikkat edin.

#2 - 29.12.2020 21:55
Arkadaşıma kesinlikle hak veriyorum, keşke orada ''bruh'' yazmak yerine kovalasaydın.  8) :o

#3 - 30.12.2020 02:10
Merhabalar,

Ne kadar mantıklı geliyor bilemiyorum ama bir karakolda kelepçeli iki şahıs sevk edilecekleri sırada elini kollunu sallayarak kos koca bir karakolun ortasından koşa koşa kaçamaz.Gerçeğe uygun olmayan bir rol.

#4 - 30.12.2020 14:36
Merhaba,

Oyun kurallarında da belirtildiği gibi rolsel olarak polis departmanında, o sırada olduğu gibi yirmi-otuz polis memuru yok, rolsel olarak söylenen sayının kat kat fazlası vardır. Kelepçeliyken girişten veya garajdan öylece etrafınızda hiç kimse yokmuş gibi departmandan kaçamazsınız.

Gerrard_Tognetti & Niklaus_Salvatore karakterleri, NonRP + IC Hapis süreleri de eklenerek cezalandırılacaklar.

Şikayet kapatıldı.