Konu: Adrian_Lombardi CR  (Okunma sayısı 225 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.12.2020 17:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adrian Lombardi @Juice

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.12.2020 16:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:/b]

Alıntı
9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracımı tamir ettirmeye çalışırken gelip 4-5 kere vurup polislerin uyarısına rağmen cr atmaya devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını istiyorum, kin beslediği için böyle şeyler yapıyor.

#1 - 28.12.2020 17:05
Sadece F8 spamlamışsın, ileri doğru gidip arabamı tamir noktasına sokuyordum ve arkama polis geldiği için frene bastım, önümü deli gibi kapattığın için polisle beni orada sıkıştırdın. F8 spamlamayı  bırakıp kare kare çekeceğine olayı çekmeye çalışsaydın daha iyi olurdu. Arabana en ufak şekilde bile CR yapmıyorum.

@Umut_K1 arabayı süren polisti ve beni sıkıştırdığını da gayet açık bir şekilde gördü. Eğer bana katılıyorsa bu yoruma emoji bırakır zaten.

#2 - 28.12.2020 17:12
Admin kandırmaya gerek yok değil mi?

#3 - 28.12.2020 17:13
Admin kandırmaya gerek yok değil mi?

Dostum sana fotoğrafta bile "çıksana" demişim, neyin CR'sinden bahsediyorsun?

#4 - 28.12.2020 17:18
Öncelikle iyi forumlar dilerim.

Alvina Morgan karakterim ile olayı baştan sonra inceledim, burada kesinlikle suçlunun  Joseph Navarro isimli karakter olduğunu düşünüyorum. Joseph Navarro  isimli karakter bir dakika önce Adrian Lombardi isimli karaktere aracı ile defalarca CR yaptığını gözlerim ile gördüm. Adrian Lombardini isimli karakter bu yapılan CR'den sonra aracını tamire götürdü fakat Joseph Navarro isimli karakter Adrian Lombardi'nin önünü kapattığı için ufak bir sürtüşme olduğunu düşünüyorum, çünkü tamire  ekip aracını sokmuştum ve orada Joseph Navarro, Adrian'ın önünü kapatıyordu. Arada sıkıştığı kesindi.

#5 - 28.12.2020 17:29
Şikayete ne şahit olarak eklendiniz ne de sslerle bir bağınız var, sürtüşme olsaydı bu kadar ileriye kadar itip aracımdan duman çıkartılana kadar vurulmazdı alakanız olmayan konulara yorum atmayın.

#6 - 28.12.2020 18:09
OOC Kin konusuna gelirsek dün @Manifesto 'a nasıl anlattığını bilmiyorum fakat doğru anlatsaydın rolün ortasında /q atmaman gerektiğini sana söylemezdi ve söylememiş de. Bizi dahil oradakileri kandırarak Manifesto'dan iznim var diye /q attın, izin vermememize rağmen. OOC Kin'i kendinin yaptığını düşünüyorum, bu yüzden şikayeti açtığını düşünüyorum. Zaten kanıtların yetersiz, üstüne üstlük kızıştırıyorsun.

Manifesto'nun söylediği:

Arkadaşın söylediği:

Sonrasında beklemeden /q attı, rolden kaçtı. Bunun için şikayet oluşturacaktık fakat hazır OOC Kin'den bahsediyorsun ve buna göre hareket ediyorsun, işlem uygulanabilir /q attığın için.
Sana /b den rolü birazdan bitireceğimizi söylememe rağmen ısrarla "izin" aldım dedikten sonra rolün ortasında oyunu terk ettin. Kimse buna izin vermez.
« Son Düzenleme: 28.12.2020 18:12 Justice »

#7 - 29.12.2020 14:35
Merhaba,

Kasti olarak Car Ramming yapıldığı bariz ortada, ekran görüntüleri bunu net bir şekilde kanıtlıyor. Bunun üzerine Adrian_Lombardi karakteri, Car Ramming kapsamında cezalandırılacak.
Savunmanızda bahsettiğiniz durum için farklı bir şikayet konusu oluşturabilirsiniz. @Justice

Şikayet kapatıldı.