farkındaysan attığın ss lerrde ben değil sana vuran kişinin ismi farklı üstüne üstlük 15 bin tl ye tekne kiralıyorum beenim diyip götürüyosun ve üstelik rolde bug var diyip refuse rp yapıyosun seni döverken sudan çıkıyım bekle diye mesaj atıyosun üstelik arkadaş senin yere yatmanı söylemesine rağmen 1 den fazla şekilde occ bölüyorsun izin almıyorsun occ - yapmamıza rağmen yüsteledikçe yazıyorsun kendin occ- yazmana rağmen kendi yazını bile ti ye almıyorsun ben video kayıtlı şekilde şikayetimi açtım üstüne üstlük occ- yazıp direk vutuyosun emoteyide occ bölmeden önce verdim diyosun ve tanımadığım biri seni dövdüğü için mix yaptığımızı söylüyorun rol bilgin 0 kendini zora sıkışınca refuse rp yapıp bi anda rolü kesiyosun ve bundan öncede senle girdiğim rollerde bunu yaptın kendi kafana göre occ konuşup occ- yazıyosun orada rol yap diyosun bana bu niye yatmıyo yazıyosun ben orada kafası şiş diye emote ve şahısım ayıktır diye emote verdim üstüne üstlük bana pm den spam yapıp üstelikte caps lock açık şekilde cheatimi kirletmeye hakkın yok sana pm- yazıyorum ama sen spam atıyorsun bunu rol içindede yapıyorsun şikayet açdan önce kendi hatalarını göz önüne getir üstelik açtığım şikayette şahitte belirttim adminler napıcağını bilir iyi roller