Konu: Car Jack- Trolling  (Okunma sayısı 82 defa)

#0 - 29.12.2020 01:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Aaron_Baszler @Javier_Posse

Olaya dahil olan şahit karakter adı:-

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.12.2020 Saat: 00:46

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI

Powergamingden farklı olarak SAMP'ın kendi fiziklerinin roleplay dışı kullanımı olarak kabul görmektedir. Bu durumun örnek ve detayları aşağıda listelenmiştir:

BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.
      Olimpik Yüzücülük — suya girdikten sonra SAMP dinamiklerinde bir engeli olmasa da roleplay dahilinde süreli olarak yüzmeye devam etmek. Belirli bir süreden sonra yorulmanız gerektiğini unutmayın.
      Yukarı Ok Tuşuyla Hızlanmak — motor türevi araçları sürerken yukarı ok tuşu yardımıyla daha hızlı gitmek.
      Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
      Ninja Jack — birisinin aracını çalarken yan koltuktan binip, belirli klavye koordinasyonlarıyla sürücü olan kişiyi araçtan indirirken öldürmek.

Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
      CarSurfing — hareket eden aralarının tavanı, kaputu, üzerinde dururken seyahat etmek. (Bobcat, Sadler vb. araçlarda geçersizdir, Mountain Bike, Bike, BMX üzerine iki kişi binemezsiniz.)
      Araç sürücüsüyken SMG'lerle ateş etmek — araç sürücüsüyken herhangi bir şekilde ateş edilmesidir.
      Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak — aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.
     Karavandan ateş etmek — karavan sistemini bu yönde suistimal etmek yasaktır. Karavandan kesinlikle ateş edilemez.
     Q-E ile reload yapmak — Silahınızın mermisini (q-e) tuşlarına basarak yenilemeniz yasaklanmıştır. Ufak bir emote dahilinde yapabilirsiniz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arabam ile yolculuk halindeyken Aaron_Baszler adlı karakter sahibi @Javier_Posse hiçbir emote atmadan -role uygun olmayarak- aracımı çaldı. /pm kanalından uyardım ve aracı bıraktı, kısa bir süre sonra tekrar aracımı ben içindeyken çaldı ve bu sefer de /b kanalından uyardım ve saçma bir tehditte bulundu. Aracımdan indikten sonra da market caddesindeki diğer sürücülerin araçlarını çalıp geri bırakıyor ve etraftaki oyunculara saldırdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 29.12.2020 01:36 JustStrider »

#1 - 29.12.2020 02:07
Yanlışlıka aracını aldım sonra şakasına biraz sürüp geri ona verdim, büyütmeye gerek olmadığını düşünüyorum

#2 - 29.12.2020 10:12
Yanlışlıka aracını aldım sonra şakasına biraz sürüp geri ona verdim, büyütmeye gerek olmadığını düşünüyorum

Yanlışlıkla almadığın sslerde mevcut, ayrıca durduğumda yanıma gelip f basıp aracımı kaçırıyosun. /pm kanalından uyardığım zaman aracımı bırakıp bir süre sonra tekrar çalıyosun ve /b kanalından uyardığımda da "Şikayet edersen vermem" gibi saçma bir cümle kuruyosun "ss" lerde mevcut.
Bu olaydan birkaç dakika sonra Ruby Welcher adlı karakter ile Market Caddesini birbirine kattınız, durduk yere araç çalmaya çalışıp  birkaç kişinin rolünü baltaladınız, bunny yaparak gezdiğin bile sslerde mevcut. Troll yaptığın ve Car Jack yaptığın yeterince belli.
Bu olaylar olduktan birkaç dakika sonra diğer karakterin ve Ruby Welcher karakteri Troliing'ten ban yedi.
Başka bir savunma yapmayacağım, kararı bekliyorum, İyi Forumlar. :)

#3 - 29.12.2020 14:47
Yasaklı karakter. Kullanıcının yeni karakterini takipte kalacağız.