Konu: 26.12.2020 Requan_Jennings  (Okunma sayısı 221 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.12.2020 23:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Requan_Jennings @Çaçakiri

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Wade_Belton

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hatalı emote Trolling

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi saçma hatalı emoteler vererek trollüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):  Trollemesi hoş değil cezalandırılsın.

« Son Düzenleme: 26.12.2020 23:41 nokia6 »

#1 - 26.12.2020 23:44
Evet, bende oradaydım kişi trolledi resmen

#2 - 27.12.2020 01:56
Öncelikle selamlar ve iyi forumlar,

Yaptığımı kabul ediyorum evet ancak yazım hatalarını ve imla kurallarına bakarsanız ciddi bir şey olmadığını anlarsınız. Bundan sonra zaten hemen /ame . verip emotemi sıfırladım. Arkadaşlarımız arasında ufak bir durum ve eğlenmek için yaptığımız bir şeydi, neden şikayet açtığınızı anlamadım. Olayda bulunan (siz hariç*) kişiler ciddiye almadı. Ayrıca olayda sizi ilgilendiren ve ya sizin rolünüzü baltalayan / etkileyen bir troll söz konusu değil. Orada rol bile yapmadan gittiniz, sadece gelip gitmişsiniz. O tarafta rolünüz bulunmuyor o sırada bunu demek istiyorum, rolünüzü negatif etkileyen bir troll yok. Ayrıca çok (?) rahatsız olduysanız PM'den bir uyarı yapabilirdiniz, etrafımda rolümü gören birisi olduğunu anlayıp vermiş olduğum /ame'yi sıfırlayabilirdim. Direkt olarak bir şikayete taşınılacak olay yok "kanımca." İyi ve seviyeli forumlar.

#3 - 27.12.2020 14:43
Merhaba,

Bulunduğunuz yer aktif rol bölgesi. Sunucuya yeni başlayan/başlamayan birçok oyuncu gün içerisinde mutlaka o bölgeden bir kez geçiyor. Bu tarz emotelar, arkadaş ortamı dahi olsa bile hoş değil. Aynı durumun tekrarı halinde Trolling kapsamında değerlendirilebilir, lütfen daha dikkatli olun.

Requan_Jennings karakteri, Hatalı Emote Kullanımı kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.