Konu: [26.12.2020 - Andison_West] Car Jacking.  (Okunma sayısı 143 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.12.2020 16:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Andison_West - @mertg1925

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.12.2020 - 15.41

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 

Alıntı
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yandan film izliyorum, bir yandan da trucker kasıyorum. Son Checkpoint'e geldim, Checkpoint'ten girdim ve kamyon ışınlandı. Kamyon'un yanına koşuyordum, uzaktan şikayetçi olduğum arkadaşta koşuyordu. Ben Space'e (koşma tuşu) bas çek, bas çek, bas çek yaparak kendimi daha da hızlandırdım ve Kamyon'a bindim. /truckerbasla yazarken şahıs bana biraz baktı kamyonun yanında durdu ve "F" basarak beni kamyondan attı. Car Jack yazısı üstte çıktığında ss alamadım, birden gitti yazı. Neyse devam edeyim, Arkadaş "F" bastığında, direk kamyonun üstüne çıktım (Bilerek yapmadım, sistem otomatik attı.) ve ardından bilmediğim bir yere ışınlandım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 26.12.2020 16:45
oyun sırasında pingim çıktı ve aracın içini boş gördüm ve bindim meğersem doluymuş yanlışlıkla car jack yaptım bunu discorddaki yetkililerede bildirdim

#2 - 26.12.2020 19:27
oyun sırasında pingim çıktı ve aracın içini boş gördüm ve bindim meğersem doluymuş yanlışlıkla car jack yaptım bunu discorddaki yetkililerede bildirdim
Beni alakadar etmez. Sen Car Jack yapmasaydın ben beş dakika boyunca kamyon beklemeyecektim. Vaktimden çaldın. Ayrıyetten arabaya ilk bindim, iki saniye sonra sen bindin, rahat bir şekilde gördün. Pm'den; "Forumda başarılar." yazdığım halde cevap bile vermedin, bilerek yaptın.

#3 - 27.12.2020 15:08
Merhaba,

Yapılan savunmada bahsettiği durumun olma olasılığı yüksek, ayrıca Car Jack'e dair net bir kanıt yok. İhtimaller üzerinden cezalandırılmayacak.

Şikayet kapatıldı.