Konu: Gereksiz müebbet sistemi.  (Okunma sayısı 612 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#20 - 26.12.2020 16:20
Kesinlikle destekliyorum, büyük emek verdiğimiz karakterler var ve o karakterlerin sadece sicil kaydından dolayı müebbet yemesi çok kötü oluyor. Şahsen oynadığım karakter müebbet yese muhtemelen, o karakterdeki rol hevesim kalmaz ve aktifliğimi düşürürüm. Nihayetinde karakter ve oyuncu arasında ister istemez bir bağ oluşuyor ve bu bağın yok olması gerçekten üzer.

DESTEKLİYORUM.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
itznigga,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 26.12.2020 16:37
Müebbet hapis durumuna PD yetkilileri karar veriyor, doğrudan oyuncu kontrolünde olan bir şey değil. Bu yüzden suistimal edilen bir durum olduğunu düşünmüyorum. Burada doğrudan bir kişiye veya kişilere ithamda bulunmamakla birlikte şunu belirtmek istiyorum. İllegal tarafından bakınca bazı suçlar "önemsiz" gibi görülebiliyor çünkü bu "önemsiz"  suçların dakika olarak süresi az olduğundan oyuncular tarafından "AFK bırakır 2-3 saat yatar çıkarım" kafasında hareket edenler olabiliyor. Haliyle OOC dakika durumun IC role yansıdığı oluyor. Açıkçası 2000-3000 dakika hapis atılsa müebbetten farkı olmaz,eğer karakterini daha sürdürmek istemeze bazı oyuncular yine isim değişimine gidebilir. Müebbet hapis cezası sicilleri kumbarada biriktirir gibi çoğaltmayı engelleyen bir durum gördüğüm kadarıyla.

Sizin mağduriyetinizi iddia ettiğiniz karakterinizin sicilini kontrol etmiştim, toplam 2855 dakika hapiste geçirmiş karakteriniz. (yaklaşık 48 saat) Siciller haziran ayına kadar dayanıyor ve bu toplam süreyi epeyce katlayan suç örgütüne yardım ve yataklık suçlaması da dahil. (1200 dakika) Dahil olduğunuz birlik projesinin kuruluş tarihi 23 Kasım, Haziran'dan beri sicilleri birikmiş bir karakterle yeni bir projenin lideri olarak başlamışsınız. İlerleyen süreçte olaylara karışacağınızı bilerek buna devam etmişsiniz ve karakterinizi riske sokacak olaylara dahil olmuşsunuz. Sonuç olarak bu kadar uzun süren ve sicilleri biriken bir karakterin müebbete gitmesi kadar normal bir şey yok.

Gerçekçi bir müebbet süreci olmamış olabilir, bu olayın gerçekçiliği yukarıda belirttiğim hapse girmenin sonuçlarına verilen tepkinin gerçekçiliğiyle aynı düzeydedir.
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Ihsan, Chadellin,
Tepki yok
Tepki yok