Konu: [20.12.2020 - Anthony_Scarpelli Kendrick Calvin] NON-RP, Gasp kural ihlali,PG.  (Okunma sayısı 287 defa)

#10 - 20.12.2020 21:53
Bunu da senin seviyene inerek yazıyorum.
Değerli vaktini buna harcayamazmışsın, yazdığımı okuyamazmışsın açıkçası senin okuyup okumaman en ufak bir şekilde umurumda değil tekrar belirtiyorum senin okuman için değil yöneticilere kanıt sunmak için yazdım o yazıyı. Biraz daha kışkırtıcı konuşabilirsin istersen herhangi bir platformdaki kışkırtmaları pek takmıyorum. Sana değerli vaktini geçirdiğin toxicliğe ve kural ihlallerinde başarılar.

Kanka sen baya içerlemişsin ya, tahmin ediyorum ki bana saldırıp canımı bile azaltamadan dayak yediğin için oldu.  :D Oyun oynuyoruz dostum, birbirimizi kırmaya gerek yok, kararı bekleyelim.  :)

#11 - 20.12.2020 22:04
Değerli vaktini buna harcayamazmışsın, yazdığımı okuyamazmışsın açıkçası senin okuyup okumaman en ufak bir şekilde umurumda değil tekrar belirtiyorum senin okuman için değil yöneticilere kanıt sunmak için yazdım o yazıyı. Biraz daha kışkırtıcı konuşabilirsin istersen herhangi bir platformdaki kışkırtmaları pek takmıyorum. Sana değerli vaktini geçirdiğin toxicliğe ve kural ihlallerinde başarılar.

Kanka sen baya içerlemişsin ya, tahmin ediyorum ki bana saldırıp canımı bile azaltamadan dayak yediğin için oldu.  :D Oyun oynuyoruz dostum, birbirimizi kırmaya gerek yok, kararı bekleyelim.  :)

Bir rol yaptık ve sonuçları ooc olarak umurumda bile değil, oyun içinde olan şeyler beni ooc hayatımda o duruma düşürmeyeceğini biliyorum ama belli ki sen ıc beni dövdüğün için ooc bir ego kazanmışsın. Bir rol oyunu oynuyoruz ve oyunun kuralları var, kurallar dahilinde oynadığımız ve birbirimizi kışkırtmadığımız sürece bir tarafın kırılacağını düşünmüyorum. Dediğin gibi kararı bekleyelim.

#12 - 20.12.2020 23:06

Birilerine laf atıp toxiclik yapmak yerine keşke uslübunu bozmadan savunma yapsaydın.

#13 - 26.12.2020 10:49
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Telefon konusunda kişilere bildirdiğiniz zaman rolü iptal etme olayına giriş sağlamışlar, buradan herhangi bir ceza almayacaklar. Ek olarak powergaming kapsamında gönderilen iki kişinin araç itme rolü ortaya atılmış fakat sadece aracı ittikleri gözüküyor, emote vesaire sohbete düşmemiş. Yeterli kanıt bulunmuyor. Herhangi bir ceza işlemi uygulanmayacak.

Şikayet kapatıldı.