0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1-) ORTAK NEZAKETSunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.OOOC Chat bölmek
Bu şikayettin OOC kin olduğu çok belli olmuş. Hata yaptığın için sana pm den yazıyorlar ıslarla PM- yazıp hatana devam ediyorsun, Emotesiz adamı dövüyorsun adam b den yazınca rol böldü, bozdu oluyor. Senin levelinde 12 az değil yani. Senin emote vermen gerektiğini bildiğini düşünüyorum. Boş şikayet iyi forumlar.
SS'lere baktım da ortak nezaket ihlali göremedim,rol bilgisi alması konusunda kendi fikrimi PM yoluyla söylemek iştedim sebebi ise oyuncu şikayetleri kısmında sürekli kendisinin adını görmem.Arkadaş sürekli ihlal yaparak eğlencemi mahvediyor buna karşılık Pm yoluyla tavsiyede bulundum.Arkadaş hakkında açtığımız şikayetlerde haklı çıktığımız için sanırım kendisi sırf şikayet açmış olmak için forumda fazlalık yapmış.Benim düşüncem bu.Son iki SS'te /b bölüyor demişsin de,oyundan bağlantını kopardığın için olmasın ? O kadar insanın içinde polisin içinmde q atarak rolün gidişatını bozduğun için olmasın ? Şaşırıp soru işareti atmam bence beni suçlu göstermemeli.