Konu: İkinci El Araç Galerisi  (Okunma sayısı 51 defa)

#0 - 13.06.2021 11:55
Öncelikle selam, konuya hızlıca giriş yapıyorum.

Şimdi ben jester model bir araç acalığm ve ilanlarda 8e yakın Jester model araç var. Hepsini gün içerisinde 2 gündür kontrol ediyorum fakat hiçkimse oyunda değil. Bazıları aracı satmış fakat ilandan kaldırmamış, bazıları satılığa koymuş banlanmış bazıları ise oyuna girmiyor.

Şimdi direkt olarak ikinci el araç galerisi açılmalı fakat kişi aracı oraya satılığa koyduğu zaman, biz araca binip satın almamalıyız. Şöyle diyeyim. İlanlar forum üzerinden kalkmalı ve biz aracımızı gidip ikinci el araç galerisine bırakmalıyız. Fiyat ile beraber satılığıa koyduğumuzda aracın arkasında Sadece fiyat ve numaramız yazacak. Fakat araca bindiğinde satın alamayacak almak için ise gerçek hayatta ki gibi araçta ki numarayı arayacak ve sahibide oraya gidecek, konuşup anlaşıp satış olacak.

Neden böyle bir şey diyorum çünkü araç ilanları orada güncel olur, mesela adam aracı sattığında numarası falan araç arkasından kalkar fakat forumda ki ilandan adam ilandan kaldırmadan sattığından dolayı orada kalıyor. Hem daha iyi rol olur hemde daha gerçekci olur diyebiliriz.

Not ; Adam araca bindiğinde satın almayacak, aracın arkasında çıkan numara ile sahibi arayacak ve sahibi aracı ona satacak tabii ki rol ile anlaşacaklar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 13.06.2021 11:56
Gerek yok, desteklemiyorum.
Forumdaki ilan sekmesi biraz düzenlenirse ikinci el araç galerisine gerek kalmaz.Ayrıca bu kabul edilip eklenirse galerici rolü yapanların işleri kötüleşecektir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 11.07.2021 23:53
Oyuna bu tarz bir sistem şimdilik düşünmüyoruz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok