Konu: [21.12.2020 Valerio Tinoco] Brawl kural ihlali  (Okunma sayısı 199 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.12.2020 12:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Valerio Tinoco @Cross

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Emotesiz işlem, Brawl kural ihlali, RK

Alıntı
23-) BRAWL VE ÇATIŞMA KURALLARI
2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar

6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ortada brawl rolü döndü ve yere düştüler, arkadaşı geldi saldırmaya başladı ardından Valerio emote vererek ayaklandı, kalktığı gibi emotesiz saldırmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

&feature=youtu.be

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 21.12.2020 15:35
Öncelikle merhaba, Bu rolü iptal ettik sanıyordum, ben o arkadaşa yanlışlıkla vurdum zaten, kendisi benim arkadaşım sen onu düşürünce hedef tahtası sen oldun kanka.

#2 - 21.12.2020 15:35
Sana pmden bu rolün iptalini yazdığımı hatırlıyorum.

#3 - 21.12.2020 23:27
Geri dönüş yapın lütfen. @fearwend

#4 - 22.12.2020 02:23
Rol iptali olduğunu hatırlamıyorum, bana pm üzerinden sadece dost birliğiz, şikayeti çekersen rolü delleyelim. yazmışlar. Arkadaşın hatalı bir davranışını gördüğüm için şikayet şablonu oluşturdum.

#5 - 22.12.2020 14:44
Savunma bekleniyor. @Cross

#6 - 22.12.2020 18:12
RK kapsamında ceza alacak @Cross