Ruslan Krayev A.K.A smW
Ruslan Krayev Toronto'da zor geçimini sağlayan, aslen Polonyalı göçmen Krayev çiftinin ilk ve tek çocuğu olarak dünyaya gelir. İlköğretimini başarılı bir çocuk olarak tamamlayan Ruslan ortaokul ve lise yıllarında kendini atletizm, basketbol , aşçılık gibi alanlarda geliştirse de en çok kodlama ve beatmakerlık yönüyle ön plana çıkmıştır.
Ruslan Lise eğitimine devam kendisini, arkadaş çevresinde de ön plana çıkan kodlama ve beatmakerlık konusunda geliştirmeye adar ve bu süreç boyunca bir sürü farklı arkadaş edinir ama belki de müzik kariyerini baştan sona etkileyecek isim olan Lazar a.k.a Lilbabbyslut ile 11. sınıfın başlarında tanışacaktı. Lazar ile iyi hoş geçinselerde Lazar aslında mahallenin yerel bir uyuşturucu satıcısı olduğunu biraz geç öğrenecekti. Lazar ile ufak bir kız kavgasından sonra Lazar, Ruslan'ın çantasına birkaç parça LSD (
kağıt şeklinde ağıza atılabilen bir uyuşturucu) atacak olsa gerekecek ki Ruslan'ın kayıtlara geçen tek sabıkası uyuşturucu madde bulundurmak...
Ruslan liseyi bitirmesine rağmen kendini üniversite eğitimi için hazır hissetmemiş olsa gerek 3 sene boyunca üniversite sınavına girmedi ve artık bazı radikal kararlar alması gerektiğini biliyordu, önce annesinden ve babasından yeni yeni yükselen ve yüksek refah seviyesi ile dikkat çeken Vice şehrine gidip üniversiteyi açıktan okumayı düşündüğünü söyledi. Bay ve Bayan Krayev ilk başta kabul etmese de Ruslan sonunda onları ikna etmeyi başardı ve sonunda Vice şehrine yola çıkmak için bavullarını toplamaya başladı.
not:Forum kullanmasını bilmiyorum keşke bilseydim daha iyi bir sayfa düzeni sağlayabilirdim

ve daha karakterim onaylanmadı.