Konu: Brian_Markoza, Sullivan_Cesar [17.12.2020] DM, GASP ROLÜ, HATALI EMOTE  (Okunma sayısı 162 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.12.2020 18:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Brian_Markoza @Furkan32 , Sullivan_Cesar @Sullivan_Cesar

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.33 17.12.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Alıntı
Gasp: (inaktif) Gasp rolünü gerçekleştirmek için gasp eden kişi 5,  gasp edilen kişi 3 level olmalıdır. Gasp rolünü gerçekleştiren kişi karşı tarafın en fazla $3000 parasını alabilir. 2 saatte bir gasp rolü gerçekleştirebilirsiniz. Shoot-out, drive-by ve brawl rolleri sonrası gasp rolü yapılması yasaktır.
Bunun yanı sıra, uyuşturucu, silah ve materyal gasplarını yapmanız için 5 level olmanız gerekmekedir. Alacağınız uyuşturucu, silah ve materyallerin en fazla 1/3'ni alabilirsiniz. (Yerden silah almak bu kurala dahildir. Yerden farklı bir oyuncunun silahını alamazsınız. Tespit edildiğinde işleme tabii tutulursunuz.)

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Alıntı
Hatalı Emote

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Olay arkadaşımın anlatımıyla şundan ibaret; Bu üç kişi karşılaşıyorlar, birbirlerine selam veriyorlar ve karşı taraf arkadaşıma saldırmaya başlıyor. Arkadaşım henüz yeni olduğu için politikaları bilmiyor ve karşı taraf yasak olduğu halde gasp rolü yapıp arkadaşımın parasını alıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://cdn.discordapp.com/attachments/750294571413667951/789154687404081182/Adsz.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/750294571413667951/789154711944036373/Adsz_2.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/750294571413667951/789154721948106752/Adsz_3.png

Ek açıklamalar(varsa): Olayın içinde ben yokum ama arkadaşım şikayet açmasını bilmediği için bana attığı kanıtlarla ben şikayet açıyorum. Şahıslar hiçbir kural dikkate almadan Deathmatch yapmışlar, bence böyle oyuncular sunucuda olmasa da bir şey kaybedilmez. YASAKLANMALARINI VE 3000$ PARA İADESİNİ TALEP EDERİM.

#1 - 22.12.2020 00:39
Karakter sahibi şikayet oluşturmalıdır. Bilmiyorsa yardımcı olabilirsiniz ya da bana Forum PM yoluyla ulaşabilir. @miBend