Konu: [21.12.2020 ] Arthur_Steinberg (Car Raming)  (Okunma sayısı 163 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.12.2020 11:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arthur_Steinberg @ryuweon31

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilerle aramızda bir husumet oldu güzelce rolümüzü yapmaya başladık, ben bunlara bir şey dedim takip ettiler önümü kesip durdurdular. Videoda göreceğiniz gibi role girdik ben giderken, arkamdan şikayet açmış olduğum arkadaş bana yandan çarpıp duvara girmemi sağladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

2:07'den izlerseniz göreceksiniz CR yaptığı sahneyi.

Ek açıklamalar(varsa): -

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#1 - 21.12.2020 13:12
Öncelikle merhabalar, burda gördüğünüz gibi yolda düz gidiyorum. Şahısın solundan geçerken birden sağa yapıyor çarptırma gibi bir durum yok videoyu dikkatli izlerseniz kendisi sağa doğru çevirip duvara çarpıyor fakat düz yolda gidiyorum.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#2 - 21.12.2020 13:15
Yolda düz değil de şeridin yarısında sürüyor, burda bilerek yapmadım zaten kendisinin sürüşü belli yolun sağına doğru gidiyor.

Ryu

*
#3 - 21.12.2020 13:16
Ayrıca videoda direklere felan çarpmıyorum bu da son.
Sunucudaki çoğu kişi yapıyor zaten bu olayları o zaman herkes jaillenir dostum bilerek olan bir şey değil.
« Son Düzenleme: 21.12.2020 13:18 ryuweon31 »

#4 - 21.12.2020 13:53
Öncelikle merhabalar, burda gördüğünüz gibi yolda düz gidiyorum. Şahısın solundan geçerken birden sağa yapıyor çarptırma gibi bir durum yok videoyu dikkatli izlerseniz kendisi sağa doğru çevirip duvara çarpıyor fakat düz yolda gidiyorum.
Aracımın ön tekerlerine bakarsan sağ tarafa doğru gitmiyorum arka tekerler de zaten durur vaziyette çünkü frene basıp durdurmaya çalışıyorum arabayı, lastik izleri ve sesten de anlaşılabilir. Yarış yapıyormuşuz gibi sol tarafıma çarpıp beni savurdun bu mu düz gitmek sollamak diyeceğim o da değil... Zaten sen benim solumdan geçerken ben sağ yapsam senin bana çarpman mümkün değil, yazdıklarının mantıklı bir açıklaması bile yok. Video da her şey kabak gibi ortada.

Ryu

*
#5 - 21.12.2020 14:00
Sana orada yaptığım şey gerçekten bilerke yaptığım bir şey değildi, direkleri felan kırdığımda yok.

#6 - 21.12.2020 14:09
Sana orada yaptığım şey gerçekten bilerke yaptığım bir şey değildi, direkleri felan kırdığımda yok.
Ben şikayetimde bana çarptın dedim zaten direklere değil, orada yazan sadece CR'nin açılımı. Ayrıca bilerek yapmadıysan da durur IC olarak kaza rolünü yaparsın basıp gitmezsin...

Ryu

*
#7 - 21.12.2020 14:13
Ben sana orada çarptığımı bile farketmedim, çarpıp neden gideyim kaza rolünü yapardık. Ben ordan sola dönüp araya girdiğimde yoluna devam ediyordun sen de, kaza rolünü başlatsaydın elbet dururdum.

#8 - 21.12.2020 21:03
Merhaba,

Bilerek yapıldığı bariz olarak görülüyor, yönetimi kandırmaya çalışmayın. Agresif rol konusunda sadece uyarıda bulunuyorum.
Arthur_Steinberg karakteri, Car Ramming kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.