Konu: [30.12.2020] Baryton Southern  (Okunma sayısı 224 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.12.2020 20:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Baryton Southern @Error
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de görünmekte

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11)Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13)Stadium
7.14)Verdant Bluffs Malikanesi

http://vice-rp.com/harita/

Alıntı
— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir. Aynı şekilde, illegal role maruz kalan bir kişinin saatlerce güvenli bölgeye saklanması/kamp kurması yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak, hapis veya yasaklanma.

6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: GYM'de karakterler arasında sürtüşme oldu, kas geliştirme bölümünde setini bitiren birisinin arkasına geçtim ve bitince haliyle ben yapmaya başladım. Köşede duran Baryton karakteri "çekilsene, orospu çocuğu, ben vardım" gibisinden ithamlarda bulundu. Charlie karakteri de buna karşı "ağlama" gibisinden konuştu. /do'dan brawl iznini bile kabul etmedim ve işimi bitirdim. Spor sırasında gelip emotesiz şekilde yumruk atmalar falan böyle devam etti. GYM'den sonra spawn olmuş arabama koşuyordum ve yolda beni gördüğü gibi motordan inip SS'de gözüktüğü şekilde güvenli bölgede, Sunshine galerisinin önünde bana saldırmaya başladı. Olay bu kadar, ufak bir sıra mevzusu yüzünden kavga ediliyorsa ve sorun böyle çözülüyorsa şikayeti geri çekerim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 30.12.2020 23:54
Öncelikle merhaba, olayı neden böyle anlattın bilmiyorum, gym de sırayı bekleyen kişiler yan tarafta bekler genelde senin gibi sporu yapan adamın tam arkasında değil, bende yaklaşık on dakikadır platformun boş kalmasını bekliyordum, sonunda bitti ama Charlie hemen geçti aletin başına, sanırım chat de /gym calis hazırdı yoksa bu kadar hızlı yazması imkansız, Charlie'ye sırada ben vardım bundan sonra bana bırak dedim fakat kendisi bırakmak istemedi. Sonrasına gelecek olursak, brawl izni istedim Charlie vermedi bende motoruma atladım ve afk bıraktım karakteri. Gym in içinde yanımdan geçerken vuruyordu demişsin bunu nerden çıkardığını anlamadım, gym zaten çok kalabalıktı ve gym in dışındaydım yanından bile geçmedim yani. Tesadüfen seni yolda koşarken gördüm, karakterim Charlie'ye kinliydi ve saldırdım.

#2 - 31.12.2020 00:35
Son olarak şunuda eklemek istiyorum, orası cadde bile değil Sunshine olduğu sokak GB değil.

#3 - 31.12.2020 01:11
gerçek neyse onu anlattım, yalan bir kısım varsa söyleyebilirsin. Yan tarafta bekleyen görmedim genel şekil spor yapanların arkasına sıra olurlar. Bunu gidince görebilirsin, sıra bana geçmiş ve ben yapıyorum. Bırakmak tamamen bana kalmış ki zaten bırakmadığım için karakterime küfür ettin. Sunshine galerisinin orası harita bölümünde güvenli bölge olarak gözüküyor. 

#4 - 31.12.2020 02:24
gerçek neyse onu anlattım, yalan bir kısım varsa söyleyebilirsin. Yan tarafta bekleyen görmedim genel şekil spor yapanların arkasına sıra olurlar. Bunu gidince görebilirsin, sıra bana geçmiş ve ben yapıyorum. Bırakmak tamamen bana kalmış ki zaten bırakmadığım için karakterime küfür ettin. Sunshine galerisinin orası harita bölümünde güvenli bölge olarak gözüküyor.
Benim yanda beklediğimi görmediysen gerçekten ya bir sorun vardır ya da yalan söylüyorsun. İkinci konuya gelecek olursak Sunshine'da kavga ettik demedim zaten Sunsine'ın olduğu sokak dedim.

#5 - 01.01.2021 14:14
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Rolün öncesine ait herhangi bir kanıt sunulmamış ki olaylar bir önceki rolde patlak veriyor. O yüzden bu tip olaylarda olayın öncesine ait kanıt bulundurun elinizde. Güvenli bölge konusuna gelecek olursak sadece Sunshine güvenli bölge kapsamında yer alıyor, sokağı güvenli bölgede değil. Kanıt yetersizliğinden dolayı herhangi bir yaptırım uygulanmayacak.

Şikayet kapatıldı.