Konu: [20.12.2020 - Shaun_Marx] BMX Bunny Hop  (Okunma sayısı 110 defa)

#0 - 20.12.2020 18:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Shaun_Marx @Jaster

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de görünüyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
4-) SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI

Powergamingden farklı olarak SAMP'ın kendi fiziklerinin roleplay dışı kullanımı olarak kabul görmektedir. Bu durumun örnek ve detayları aşağıda listelenmiştir:

BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi bisikletimin üzerinden beni herhangi bir komut kullanmadan atıp bunny hop yapmaya başladı, birkaç kez aynı şeyi yaptıktan sonra inip hiçbir şey olmamış gibi troll hareketlerle uzaklaştı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): İkinci Screenshot'da ağacın üzerine bakarsanız net olmasa bile kişiyi görüyorsunuz, ilkinde ismiyle birlikte zıplamış halde alındı. Troll davranışlar sergilediği için şikayet açma gereğinde bulundum, kişi oraya gittiğimde de bir başka bisikletle bunny hop yapmaktaydı fakat ss alamadım. Arkadaşlarımla aktif olarak rol yaptığım yerlerde bu gibi davranışlarla karşılaşmaktan bıktım.

« Son Düzenleme: 20.12.2020 18:12 batugordo »

#1 - 20.12.2020 19:44
İlk ss de zıpladığım doğru fakat her hangi bir bunny hop göremiyorum 2. ss de ise benim olduğumu sanmıyorum yüzüm gözükmüyor ne bir ID nede bir isim soy isim görebiliyorum.

#2 - 21.12.2020 12:03
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Aynı dakika içerisinde çekilmiş ve fotoğraflar art arda çekilmiş, lütfen yönetimi kandırmaya çalışmayın. Bunun sonucunda çok büyük yaptırımlar alabilirsiniz. BMX Bunny kapsamında Shaun Marx karakteri cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.