Konu: [24.12.2020] Arslan_Zahir  (Okunma sayısı 182 defa)

#0 - 24.12.2020 23:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arslan_Zahir @Kawasexi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.12.2020 23:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM+GÜVENLİ BÖLGE İHLALİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gavin denen arkadaş yan taraftan bana polise ötme tarzında birşeyler dedi. Yanımda duran arkadaş bir anda bana hiçbir kanıt olmaksızın güvenli bölge olmasına rağmen öylece saldırmaya başladı ve beni bayılttı. Kişiye neden böyle yaptığını sorduğumda alkollüyüm falan filan diye bir cevap verdi bana.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Alkollü isen yatağına yat uyu. Kimse senin agresif rolünü çekmek zorunda değil, kişinin cezalandırılmasını istiyorum. Kas seviyesini 20 yapan çoğu oyuncu maalesef böyle takılıyor hep bir kavga peşinde.

« Son Düzenleme: 24.12.2020 23:58 scox »

#1 - 24.12.2020 23:59
Yaptığım hatanın farkına vararak özür diledim zaten, bu kadar büyütülecek bir durum yok açıkcası bu yüzden ortak nezakete davet ediyorum kendisini.

#2 - 25.12.2020 00:00
Ayrıca alkollü iken yapacağım hareketler kimseyi alakadar etmez bu tür yorum yaptığı için ceza alacaksam şikayeti açan şahısdanda da bu durum için ben şikayetçiyim.

#3 - 25.12.2020 00:03
Ayrıca alkollü iken yapacağım hareketler kimseyi alakadar etmez bu tür yorum yaptığı için ceza alacaksam şikayeti açan şahısdanda da bu durum için ben şikayetçiyim.
Hayır senin alkol alıp alıp oyuna girip kimsenin huzurunu kaçırmaya hakkın yok dostum. Ben bundan bahsediyorum bende gideyim alkol alayım ineyim bir sokağa herkese sıkayım o zaman. Sonra alkollüyüm diyip geçeyim ahaha  ;D ;D. Keşke o kadar kolay olsa kendi açığını kapamaya çalışma dostum bence. Daha fazla açıklama yapmayacağım ama alkollüyüm  yeterli bir bahane değil bence.

#4 - 25.12.2020 00:21
Sadece ortak nezakete çağırdım, seni bayıltmış olmam senden bir şey eksiltmedi bundan bahsediyorum.

#5 - 25.12.2020 09:35
Sadece ortak nezakete çağırdım, seni bayıltmış olmam senden bir şey eksiltmedi bundan bahsediyorum.

5 gün önce ortak nezaketten ceza yemişsin. Ortada bir ihlal var ve bende şikayet açtım, admin kararına bırakalım en iyisi.

#6 - 26.12.2020 10:34
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Oyuna girdikten sonraki yapacağınız hareketler, ruhsal durumunuz, o sıradaki bilinciniz tamamen sizin kontrolünüz altında olmalı. Bu yüzden şikayet kabul edildi, şahıs DM ve güvenli bölge kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.