Konu: Glen Park Söylentileri  (Okunma sayısı 145 defa)

#0 - 29.11.2021 15:33
Alıntı yapılan: Glen Park Söylentileri

Glen Park'ta uzun zamandır süregelen sessizliği bir iki portatif masa sandalye takımı ve iki hurdalık yakın zamanda sona erdirdi. Tezgahların altında stokladıkları paketleri el altından müşterilerine teslim eden birkaç torbacının varlığı aileleri tedirgin ediyor. Aynı takımı farklı oyunlarda kart oynarken görmek de mümkün. Kasım ayının sonunda düzenlenen bodrum partisinde bir çanta malı okuttuklarını söyleyen ergen kızlar var. Oyunu kuran oyuncu bir siyahi, "Jay Jay" ona böyle sesleniyorlar, bölgedeki bir garajla bağlantısı var. Bölgede satıldığı öngörülen ürünlerse; marijuana, kokain, metamfetamin, lirika, neurontin ve ekstazi. Sosisli satan bir adamın spor bir arabadan inmesinin zaten başka nasıl bir açıklaması olabilirdi ki?

Alıntı yapılan: Neşeli Joe
Köprü altında yatıp kalkarım, bu adamlar hem bana taco satıyor, hem de sigaralık sağlıyorlar. Parktan çıkmak zorunda bile değilim. Idlewood'dan aldığımla birebir aynı, hiç bir farkı yok. Yanlarında bir kaç dolgun kalçalı genç kız var. Benim için hava hoş, böyle devam. Sadece tezgahtaki adama ne istediğimi söylüyorum, mesajı alınca beni memnun ediyor. Geçen bodoslama kokain isteyen bir liseliyi dövdüler, direkt böyle yapmamalısın. Adamlar etiket olmaktan tedirginler. Hiç affedeceklerini sanmıyorum.

..."Zor bir iş hayatın olabilir, kötü zamanlar geçiriyor da olabilirsin. Geçmişte tecrüben olmayabilir. İyi bir tatil paran da yok değil mi? Güney yakasında gerçekten kötü bir hayat. Tek dozda seni dünya turuna çıkartırım, unutmanı sağlarım, iyi kadınlar var çevremde bir tanesi illa senden hoşlanır."

Sık sık Glen Park'ında duyulmaya başlayan laflar, oyuncuların yöntemi bu. Sizi buradan yakalarlar. Sizde eksik gördüklerini dile getirir. Genelde sizin için problemler, onlar için iş fırsatıdır. Kaybettiklerinizle para kazanırlar. Denemekten bir şey kaybetmezsiniz.
100
5
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
going under, Lia, oflu, Nraxy, BatuhanC the Emperor,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok