Konu: 18.12.2020 - Olezka_Petya] Refuse, Non RP, Trolling, OOC kin  (Okunma sayısı 231 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.12.2020 04:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Olezka_Petya - @Reed_Dunn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Saafir_Zahair - @poison the taliban , Jemarcus_Fremont - @brookside , Chloe_Vasquez - @CanR3D

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.12.2020  -  23:08

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Kurallarda bunlardan bir kaçının içeriği bulunmadığı için sadece isimlerini yazacağım, ihlaller Refuse RP - Non Rp - Trolling - OOC kin
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aslında olaya şöyle başlayacağım. Bu arkadaşın ana karakterinin adı Reed Dunn, bu arkaş bir ara bizim birlikteydi (Grape St.) bir şeyler yaşanmış ve bu birlikten çıkmış sanırsam ve bunun intikamı olarak sokağımıza gelip Deli rolü yaparak rollerimizi baltalamaya çalışıyor. Suratımıza yaklaşıp göz teması kuruyor kaldırımda sohbet ederken dibimize girip Disiplin diyor. Bir süre sonra sinirlerimizi bozunca bunu dövüp şehir içinde bir yere araçla bırakıp sokağa geri dönüyorduk ve bu arkadaş bir süre sonra yine gelip yine aynı hareketleri sergiliyordu. Aşağıdaki videonun geçtiği sırada yine aynı şeyleri yapmıştı ve arkadaşım bu çocuğu dövmüştü ve çocuk bayılıp yere düştü.. Bu sefer uzaklara götürmek gibi bir planımız vardı. Kendisi bir süre kalkmadı. Oradan geçen bir oyuncu o sırada 911'i arayarak şikayet ediyor ve oradan uzaklaşıyor Bunun üzerine arkadaşım hemen adamı kucaklıyor ve araca götürüp bırakıyor. Olezka isimli çocuk hareketsiz kalmaya devam ediyor. DO dan orada olduğunu bir kez belirttiğimiz halde yerinden kıpırdamayıp bizlere IC veya OOC olarak cevap vermiyor. Daha sonra Polis aracı gelip sirenlerini çaldığı gibi nasıl olduysa arkadaşımıza bir enerji geliyor ve birden kendine gelip yardım isteyerek ayağa kalkıp aracın bagajına atlıyor ve bağırmaya başlıyor. Kısacası belirtilen şeylere yanıt vermeyip polisin gelmesini bekledi polis gelince yakalanmamız için bağırıp aracın bagajına geri döndü. Eğer bu güzel kardeşimiz role zamanında yanıt verseydi belki ihbar verilmeden önce kalkıp gidecektik.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle
Nasıl ihlal ettiğinin videolu kanıtı:

https://i.hizliresim.com/fXiNwN.png

Ek açıklamalar(varsa): Bu arkadaşın forum ve oyun içi hesaplarının kalıcı olarak banlanmasını talep ediyorum. Sunucuyu rol yerine eğlence ve kin kusmak için kullandığı çok belli, bu olaydan sonra Jemarcus ve ben rol yaparken keyifsizlik çekiyoruz (Buna benzer bir çok farklı olay oluyor.). Bu tür oyuncular yüzünden bir çok kişi buna benzer sıkıntılar çekiyor. Ayrıca bu olaydan dolayı Jemarcus isimli arkadaşım yüklü miktarda uyuşturucu kaybetti, ben silahımı kaybettim. Şikayetin sonuçlanması durumunda bunun için ticket açacağız.

#1 - 18.12.2020 09:53
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 18.12.2020 11:39
Chloe Vasquez olarak onaylıyorum, yanlış hatırlamıyorsam Marlon_McLendon @Miami  isimli arkadaşımızın bu olaydan UZI model silahı alınmıştı. Eğer rol bu şekilde ilerlemese çoktan mahalleden çıkacaktı. İadesi yapılabilir.

#3 - 18.12.2020 13:13
Şahitliğimi onaylıyorum

#4 - 20.12.2020 00:57
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Refuse RP kapsamında cezalandırılacak. İadeler için ticket oluşturun.

Şikayet kapatıldı.