Konu: IC Yasalar  (Okunma sayısı 209 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.12.2020 16:24
Bence yasalardaki ceza süreleri çok az ve mantıksız. Sivil birini kaçırmak 150 dakika iken dolandırmak nasıl 200 dakika olabilir?

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 17.12.2020 18:50
Bunlar genelde temsili cezalar oluyor. Oyun saatiyle onlarca saat hapis yatmayı kimse istemez. Nasıl olsa millet AFK bırakıyor, abartmanın manası olmadığını düşünüyorum. Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 18.12.2020 20:56
Bunlar genelde temsili cezalar oluyor. Oyun saatiyle onlarca saat hapis yatmayı kimse istemez. Nasıl olsa millet AFK bırakıyor, abartmanın manası olmadığını düşünüyorum. Desteklemiyorum.
İşinize gelince herkes gerçeklikten söz edip kimsenin para kazanmasını istemiyor gerçeklik istiyorsanız aslında IC yasaların yükseltilmesi lazım. Eğer bu AR-GE açılmasa ben bu dakikaları falan fazla bilmiyordum.
Bir insanı rehin almak, öldürmeye teşebbüs etmek, özgürlüğünden alı koymak sizce ne kadar mantıklı? Bu yüzden cezasının da yüksek olması gerektiğini düşünüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 18.12.2020 21:16
İşinize gelince herkes gerçeklikten söz edip kimsenin para kazanmasını istemiyor gerçeklik istiyorsanız aslında IC yasaların yükseltilmesi lazım. Eğer bu AR-GE açılmasa ben bu dakikaları falan fazla bilmiyordum.
Bir insanı rehin almak, öldürmeye teşebbüs etmek, özgürlüğünden alı koymak sizce ne kadar mantıklı? Bu yüzden cezasının da yüksek olması gerektiğini düşünüyorum.
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Veurnex,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 18.12.2020 21:18
Bence cezalar ideal dakikada. Sonuçta burda oyun oynuyoruz. Kimsenin vaktini fazladan çalmaya gerek yok. Gerçekçilik adına suç işleyen birini 10 yıl hapise atıcak halimiz yok. Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 19.12.2020 13:44
ARGE'min anlaşılmadığını düşünüyorum, dolandırmak mi daha büyük suç kişi kaçırıp rehin almak mı? Birinde mal varlığı zararı birimde manevi insan sağlığı zararı o yaşadığı korku. Dolandırmanın suçunun fazla olmasını saçma buluyorum rehin almaya göre. Bence tam tersi olmalı dolandırma 150, rehin alma 200 gibi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 19.12.2020 18:59
ARGE'min anlaşılmadığını düşünüyorum, dolandırmak mi daha büyük suç kişi kaçırıp rehin almak mı? Birinde mal varlığı zararı birimde manevi insan sağlığı zararı o yaşadığı korku. Dolandırmanın suçunun fazla olmasını saçma buluyorum rehin almaya göre. Bence tam tersi olmalı dolandırma 150, rehin alma 200 gibi.
Destek,ufak ayarlar çekilebilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 09.07.2021 20:03
Yasaların uygunluğu, hapis süreleri vb. konular şehir meclisinde görüşülebiliyor. Meclise katılarak veya parti üyeleriyle role girerek bu konuda mücadele edebilirsiniz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok