Konu: /evbul ve /isyeribul komutları...  (Okunma sayısı 373 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 14.12.2020 05:22
Oynadığımız bir oyun dostlar, basit işleri bu kadar zorlaştırmanın bir mantığı olduğunu düşünmüyorum, aksine kolaylaştırmalıyız.
Ayriyeten sizin düşündüğünüz mantıkla bu sistemin VCPD oluşumu içinde aynı şekilde işlemesi gerekiyor.
Selamlar, bu /isyeribul /evbul komutları argesini PD rolleri yaptığım sırada ben açmıştım. Açılma mantığını size anlatayım kısaca.

X kişisi bir PD üyesi. Chatlog'una bir hırsızlık ihbarı düşüyor. X, partnerine "Hadi Y, şu ihbara bakalım." diyor. "/telefon > Haritalar > Ev GPS veya İşyeri GPS" yapıyor. X'in haritasında evin konumu çıkıyor. X arabasını oraya doğru sürmeye başlıyor. Şuana kadar harika. Ama o da nesi? Başka bir ekip /destek talebi açtı ve bir kovalamaca başlattığını söyledi. X'in haritada o ihbar gelen yeri görebilmesi için tekrar "/telefon > Haritalar > Ev GPS veya İşyeri GPS" yapması gerekiyor. Çünkü PD'deki /destek komutu checkpoint sistemiyle çalışıyor ve bu checkpoint sürekli yenileniyor. Yani X, sürekli olarak "/telefon > Haritalar > Ev GPS veya İşyeri GPS" yapmak zorunda.

Şimdi de sivil takılan Q kişisini inceliyoruz. Q arabasını şehirde sürüyor. Q'nun canı sıkkın. Takılacak mekan arıyor. Paaat, bir reklam "Bla bla içkilerimiz harika, hadi sen de gel. Kapı No: ***". Q diyor ki "Ben buraya gideyim kafa dağıtırım biraz.". Q "/telefon > Haritalar > Ev GPS veya İşyeri GPS" yapıyor ve arabasını oraya sürmeye başlıyor. Q'nun haritası polis rolünde olan X gibi sürekli yenilenmiyor, hep sabit.

Yani buradaki amaç, pd üyelerine biraz da olsa hız sağlamak. Hızlı bir şekilde hırsızlık ihbarına gitmesi gereken bir polisle, gideceği kafeye 10 saniye geç giden bir sivilin aynı kefede olduğunu sanmıyorum. Umarım açıklayıcı olmuştur.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 14.12.2020 06:28
Desteklemiyorum. Rolün gerçekçiliği açısından telefondan bakmak çok daha mantıklı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 14.12.2020 11:04
Rol yapmak isteyen adam zaten telefonunu çıkartır ve rolünü yapar.

Destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 14.12.2020 14:36
Rol yapmak isteyen adam zaten telefonunu çıkartır ve rolünü yapar.

Destekliyorum.
rol yapmak isteyen adam harbi adammış kardeş, kral adam.
ula telefon emote'u verilip yine komut kullanılır, ne fark ediyor?
kişi telefon sahibi değilse hiç kullanamaz, neden olmasın ki?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 14.12.2020 15:19
Oynadığımız bir oyun dostlar, basit işleri bu kadar zorlaştırmanın bir mantığı olduğunu düşünmüyorum, aksine kolaylaştırmalıyız.
Ayriyeten sizin düşündüğünüz mantıkla bu sistemin VCPD oluşumu içinde aynı şekilde işlemesi gerekiyor.
Selamlar, bu /isyeribul /evbul komutları argesini PD rolleri yaptığım sırada ben açmıştım. Açılma mantığını size anlatayım kısaca.

X kişisi bir PD üyesi. Chatlog'una bir hırsızlık ihbarı düşüyor. X, partnerine "Hadi Y, şu ihbara bakalım." diyor. "/telefon > Haritalar > Ev GPS veya İşyeri GPS" yapıyor. X'in haritasında evin konumu çıkıyor. X arabasını oraya doğru sürmeye başlıyor. Şuana kadar harika. Ama o da nesi? Başka bir ekip /destek talebi açtı ve bir kovalamaca başlattığını söyledi. X'in haritada o ihbar gelen yeri görebilmesi için tekrar "/telefon > Haritalar > Ev GPS veya İşyeri GPS" yapması gerekiyor. Çünkü PD'deki /destek komutu checkpoint sistemiyle çalışıyor ve bu checkpoint sürekli yenileniyor. Yani X, sürekli olarak "/telefon > Haritalar > Ev GPS veya İşyeri GPS" yapmak zorunda.

Şimdi de sivil takılan Q kişisini inceliyoruz. Q arabasını şehirde sürüyor. Q'nun canı sıkkın. Takılacak mekan arıyor. Paaat, bir reklam "Bla bla içkilerimiz harika, hadi sen de gel. Kapı No: ***". Q diyor ki "Ben buraya gideyim kafa dağıtırım biraz.". Q "/telefon > Haritalar > Ev GPS veya İşyeri GPS" yapıyor ve arabasını oraya sürmeye başlıyor. Q'nun haritası polis rolünde olan X gibi sürekli yenilenmiyor, hep sabit.

Yani buradaki amaç, pd üyelerine biraz da olsa hız sağlamak. Hızlı bir şekilde hırsızlık ihbarına gitmesi gereken bir polisle, gideceği kafeye 10 saniye geç giden bir sivilin aynı kefede olduğunu sanmıyorum. Umarım açıklayıcı olmuştur.
bu hiç aklıma gelmemişti, katılıyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 09.07.2021 19:58
Harita sistemi üzerinden kullanabilirsiniz, sivillere açmayı düşünmüyoruz. Polislerin adres bilgisinin daha iyi olduğunu düşünebilirsiniz rolsel olarak.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok