Konu: Keefe Williams- Marcellus Guzman / Refuse RP - Trolling - Rol bölme  (Okunma sayısı 248 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.12.2020 18:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keefe Williams ( @BullarD  ) - Marcellus Guzman ( @UtkuReis )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Eduardo Castilla ( @Dom_Carlos  ) -Marco Hamilton ( @laqies ) - Betty Corinne ( @BYyaho )

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.12.2020 - 17.06

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Kurallarda bunlardan bir kaçının içeriği bulunmadığı için sadece isimlerini yazacağım, ihlaller Refuse RP - Trolling - Rol bölme
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Eduardo Castilla ile beraber devriye rolümüzü yaparken Idlewood bölgesinden Marcellus Guzman'ı yerde yatar şekilde gördük ve EMS rolü gerçekleştirmek üzere araçtan indik. Bu sırada Keefe Williams bir rol olmadığını belirtme gereği duyarak rolümüzü baltaladı muhtemelen biz olay yerine gelmeden önce aralarında izinsiz Brawl ya da DM döndü. Rolü bölme sebeplerini sorduğumuzda herhangi bir cevap alamadık. İkili ayaklanarak birbirlerini kovalamaya başladılar. Daha sonrasında ambulansa ilerledim fakat Marcellus Guzman adlı kişi ambulansın içerisinde, ön koltukta bulunuyordu. Olay yerinden ayrılmadan önce -ne yazık ki ekran görüntüsü alamadım- Marcellus Guzman'ın Bunny atarak oradan oraya koşturduğunu, araç arkasına binerek başka kişilerin de rolünü baltaladığına tanık oldum. Olay yerine gelen VCPD ekipleri de bu duruma şahit.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Marcellus Guzman adlı kişinin forum profilini incelediğimde henüz 1 seviye olduğunu gördüm. Buna rağmen paylaştığım üçüncü ekran görüntüsünde kendisinin sicili bulunuyordu. 5 seviye altındaki bir karakterin silah çalma gibi rollerde bulunması yasak diye biliyorum. Alakalı şikayet konusu: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=96192.0

« Son Düzenleme: 18.12.2020 18:25 TheVirtuoso »

#1 - 18.12.2020 18:25
Merhaba Marcellus karakteri Keefe williams karakteri ile birbirimiz silahını dolandirdı bu konuda şikayet açtık şahıs ooc sinirli olduğu için hata yapmiş olabilir kusura bakmayın.

#2 - 18.12.2020 20:37
O arkadaş benim silahımı alıp kaçtı bende onu düşürüp, b den silahkm nerede felan dedim yani bir rol amacı yoktu zaten sizede en başta dedim role girmeyin diye eğer hani hevesinizi kaçıracak birşey olduysa kusura bakmayın amacım orada rol yapmak değildi zaten o olaylarda rolle olmadı.

#3 - 20.12.2020 02:21
Herhalde şikayette ceza alınacak bir durum yok, Arkadaşlardan tekrar tekrar eğer rol zevklerini bozduysam özür dilerim ama bu konunun rol yapmayla 0 alakası var bunu /b den de belirttim.Yetkili kararı?

#4 - 20.12.2020 03:46
Arkadaşlar VCPD başvursu için Nc atacağım şikayetin sonucunu bekliyorum.
Sicilimin kirlenmesini istemiyorum. Ama zaten bu şikayette ceza alınacak bir durum yok diye düşünüyorum yetkili kararı.

#5 - 22.12.2020 01:02
Merhaba,

Basit bir durum, ceza almalarını gerektiren bir etken yok. Şikayet açmadan da çözülebilirdi. Sürekli Roleplay kuralını hatırlatarak bu konuda hakkında sadece uyarıda bulunuyorum, daha dikkatli olun lütfen. @BullarD @UtkuReis

Şikayet kapatıldı.