0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: imfinetoday - 18.12.2020 01:32eğer norvecte isvecde falan olsaydık oyuncularda norvecli olsaydı desteklerdim ama maalesef biz orta doguluyuz ve insanların mafyaciliga huntleye 10 15 kişi discorddan toplanıp dm war yapmaya fetişi var bu yuzden haftada bir savas cikiyor onlarca kisi banlaniyor ve çok suistimal edinebilir maalesef desteklemiyorumahdasşhlasölşhaösşhlaösşhlöas çok iyiDesteklemiyorum
eğer norvecte isvecde falan olsaydık oyuncularda norvecli olsaydı desteklerdim ama maalesef biz orta doguluyuz ve insanların mafyaciliga huntleye 10 15 kişi discorddan toplanıp dm war yapmaya fetişi var bu yuzden haftada bir savas cikiyor onlarca kisi banlaniyor ve çok suistimal edinebilir maalesef desteklemiyorum
Alıntı yapılan: Sage - 18.12.2020 01:43Alıntı yapılan: imfinetoday - 18.12.2020 01:32eğer norvecte isvecde falan olsaydık oyuncularda norvecli olsaydı desteklerdim ama maalesef biz orta doguluyuz ve insanların mafyaciliga huntleye 10 15 kişi discorddan toplanıp dm war yapmaya fetişi var bu yuzden haftada bir savas cikiyor onlarca kisi banlaniyor ve çok suistimal edinebilir maalesef desteklemiyorumahdasşhlasölşhaösşhlaösşhlöas çok iyiDesteklemiyorum Ee adamlar mafya olunca konseptl oluyor,düzenli oluyor ve olmak zorunda. Orta doğuluyuz diyorsun ama her coğrafyadan göç etmiş olarak rol yapıyoruz başka ülkeli olarak rol yapmak için.Değişik değişik kafalarınıza göre öneriler yapmadan destekleyip ya da desteklemediğiniz belirtin ki tek tek yazmıyım. Ayrıca her şeyi "DM" olarak düşünmeyin kardeşim!