Konu: Karakterlerin ağır yaralandıktan sonra CK olması.  (Okunma sayısı 454 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 18.12.2020 18:37
eğer norvecte isvecde falan olsaydık oyuncularda norvecli olsaydı desteklerdim ama maalesef biz orta doguluyuz ve insanların mafyaciliga huntleye 10 15 kişi discorddan toplanıp dm war yapmaya fetişi var bu yuzden haftada bir savas cikiyor onlarca kisi banlaniyor ve çok suistimal edinebilir maalesef desteklemiyorum

ahdasşhlasölşhaösşhlaösşhlöas çok iyi

Desteklemiyorum
Ee adamlar mafya olunca konseptl oluyor,düzenli oluyor ve olmak zorunda. Orta doğuluyuz diyorsun ama her coğrafyadan göç etmiş olarak rol yapıyoruz başka ülkeli olarak rol yapmak için.Değişik değişik kafalarınıza göre öneriler yapmadan destekleyip ya da desteklemediğiniz belirtin ki tek tek yazmıyım. Ayrıca her şeyi "DM" olarak düşünmeyin kardeşim!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 19.12.2020 00:30
eğer norvecte isvecde falan olsaydık oyuncularda norvecli olsaydı desteklerdim ama maalesef biz orta doguluyuz ve insanların mafyaciliga huntleye 10 15 kişi discorddan toplanıp dm war yapmaya fetişi var bu yuzden haftada bir savas cikiyor onlarca kisi banlaniyor ve çok suistimal edinebilir maalesef desteklemiyorum

ahdasşhlasölşhaösşhlaösşhlöas çok iyi

Desteklemiyorum
Ee adamlar mafya olunca konseptl oluyor,düzenli oluyor ve olmak zorunda. Orta doğuluyuz diyorsun ama her coğrafyadan göç etmiş olarak rol yapıyoruz başka ülkeli olarak rol yapmak için.Değişik değişik kafalarınıza göre öneriler yapmadan destekleyip ya da desteklemediğiniz belirtin ki tek tek yazmıyım. Ayrıca her şeyi "DM" olarak düşünmeyin kardeşim!
dostum karakterlerin değil zihinlerin orta doğulu olduğunu söylüyorum zaten bu bir gerçek, sen mermilerorada mermimdolusarjor sarjorumdoldu silahamermi gibi forum nicki alan zihinlerin bulunduğu samp'ta diyorsun ki 10-20 mermi yiyen ck olsun, "desteklemediğimi belirtiyorum."

efsaneyi de unutmayalım
Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 19.12.2020 00:32 imfinetoday »
Hmmm
1
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
Celik,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 09.07.2021 20:01
Sunucu düzenine uygun bir sistem değil, düşünmüyoruz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok